Азаров каже, що знає, як поводитись з чорнобильцями

18 листопада 2011, 12:11
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1262

Мене, голову Всенародного руху чорнобильців, попросив не втручатися.

Глава уряду Микола Азаров відклав свій візит до Луганська на зустріч з громадськими організаціями  чорнобильців. Я збирався туди теж, аби особисто озвучити йому вимоги Всенародного руху чорнобильців. «Виловив» Азарова сьогодні у парламенті. Втім, конструктивного діалогу не відбулося. На  моє відверте запитання, коли ж уряд припинить  обкрадати чорнобильців, прем’єр-міністр, ухиляючись від конкретної відповіді, почав сипати безглуздими звинуваченнями у якихось провокаціях! А які ж це провокації? Я ж запитав якраз те, про що хочуть спитати у нього люди! Але їх до цієї важливої персони і близько не підпускають кордони «беркутівців», а сам він до народу вийти боїться.

Азаров попросив мене не втручатися  у «конструктивний діалог» влади з чорнобильцями. То що ж мені скласти руки і спостерігати, як ці злочинці щодня грабують народ?! Таких спокійних спостерігачів у парламенті вистачає! Я не з таких! У мене перед людьми обов’язок! Люди мене обирали, вірять і сподіваються. І я їх довіру не зраджу!

Моє завдання, як народного депутата, відстоювати інтереси усіх виборців і громадян України. Чорнобильці ж особисто попросили мене очолити їх Всенародний рух. Рух проти злочинної влади і уряду в першу чергу. Бо це Азаров з Тігіпком «втрутились» в життя чорнобильців  і, порушуючи закони та Конституцію, вкрали у них пільги! Поки вони ведуть хтозна з ким «конструктивні» діалоги, люди не знають, як їм вижити. Замість дати відповідь, чому для чиновників вистачає грошей на величезні пенсії, а чорнобильцям нема, Азаров плете про якісь провокації! Провокації є, але з їх боку. Бо це їх злочинні дії провокують людей виходити на вулиці,  пікетувати державні установи і голодувати! Якщо на цих злочинців нема ні прокуратури, ні міліції, то народ сам покарає їх так, що мало не здасться!

 

Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Тігіпко,Всенародний рух чорнобильців,чорнобильці,Луганськ,радикальні дії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.