Партія регіонів не подолає 5%-й бар’єр

24 листопада 2011, 09:34
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
4338

Партія регіонів програє вибори до парламенту і не здолає 5%-го бар’єру.

Збільшивши прохідний бар’єр, регіонали самі ж викопали собі могилу. Бо не оцінили реальної ситуації в країні. А скрізь, навіть на Донеччині, провладну партію зараз не те що не підтримують, люди їх  ненавидять. Їх ненавидять підприємці, студенти, селяни, лікарі, пенсіонери, інваліди, діти війни, ветерани, афганці та чорнобильці. Їх ненавидять всі українці за масове безробіття, мізерні доходи і щодня вищі ціни та тарифи. Де вони сподіваються набрати 5%? У тюрмах та психлікарнях? Ясно, що аби отримати хоча б мінімальний результат на виборах, Партія регіонів вдасться до тотальної фальсифікації, зокрема використання адмінресурсу на мажоритарних округах.

Радикальна партія йтиме на вибори самостійно. Ми зовсім не  боїмося 5%-го бар’єру. Ще раніше я казав, що результат на виборах у нас буде більший. Нині я цьому ще  впевненіший, бо бачу і відчуваю підтримку мільйонів українців, скрізь, куди б не поїхав. Люди бачать, хто справді відстоює їх інтереси і бореться з нинішньою злочинною владою.

Також закликаю єднатися на виборах заради інтересів України і народу усі опозиційні сили. При цього наголошую, що ні БЮТ, ні «Фронт змін» Яценюка  опозицією не вважаю. Це партнери нинішньої влади і такі ж представники інтересів олігархів. Минулого тижня ми стали свідками політичної змови, коли БЮТ, Партія Регіонів та Яценюк разом прийняли антинародний закон про вибори. Він  не дає відобразити справжнє волевиявлення громадян, не дає пройти в парламент новим молодим політичним силам. БЮТ, регіонали та Яценюк хочуть самі сидіти у Верховній Раді з великими фракціями. Зацементувати та посилити владу Януковича. Впевнений, що українці уже «розкусили» як провладну більшість , так і «бутафорну» опозицію і здивують їх на виборах, навіть  близько не давши 5% своїх голосів.

 

Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: БЮТ,Янукович,Яценюк,Ляшко,Фронт змін,Олег Ляшко,вибори,Партія регіонів,чорнобильці,прохідний бар'єр,афганці,бар'єр 5%
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.