Донецьк першим встає з колін

28 листопада 2011, 12:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
4165

Висловлюю глибоку шану та щиру підтримку мешканцям Донецька, які з кожним днем все активніше розгортають боротьбу проти злочинних дій влади.

Сьогодні близько сотні мітингувальників-пенсіонерів штурмували будинок Донецької облдержадміністрації. Озброєні вилами та лопатами люди спершу оточили установу, вимагаючи зустрічі з губернатором Андрієм Шишацьким. Вони виступають проти врізання виплат пільговикам, зокрема чорнобильцям, а також проти підвищення комунальних тарифів. Розлючені протестувальники зламали двері адміністрації та вдерлися до середини. В сутичці постраждав один із охоронців установи.

Я не прихильник силових методів, але цілком підтримую людей.  Вони діють з відчаю, злочинна влада довела їх до межі виживання.  Я вже казав, що захоплююсь сміливістю і гідністю донеччан. Вони довели, що  є не тільки хорошими трудівниками, шахтарями, але і свідомими громадянами, готовими захищати свої права. Так, вони помилились, повіривши «своїм» політикам, але тепер помилку усвідомлено. Люди прозріли і першими повстали проти покидьків у владі! Донецьк першим встає з колін - і це приклад для всієї України.

Учора в Донецьку силовики здійснили штурм наметового містечка, де від 15 листопада в знак протесту проти врізання пільг голодують чорнобильці. Під час нападу помер 69-річний інвалід-чорнобилець Геннадій Конопльов. Нині його вбивці цинічно заявляють, що в покійного було хворе серце. А на кого вони гадали нападають? На здорових бритоголових бандитів? Я говорив з рідними Геннадія Конопльова, висловив їм співчуття та запропонував взяти на себе витрати на похорон.

Влада ж за своє свавілля заплатить сама і то сповна!

 

 

Олег Ляшко

Голова Всенародного руху чорнобильців

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Шишацький,Олег Ляшко,влада,шахтарі,Всенародний рух чорнобильців,чорнобильці,радикальні дії,Геннадій Конопльов,Андрій Шишацький
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.