Рішення суду чорнобильців не зупинить (+ ДОКУМЕНТ )

30 листопада 2011, 15:06
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3280

Учасники протестів не мають наміру виконувати абсурдні постанови судів, що обмежують конституційні права громадян України.

Як відомо, 29 листопада Окружний адміністративний суд Києва за позовом КМДА ухвалив постанову, що обмежує мирні зібрання представників громадських організацій  у столиці. Заборона поширюється на пікетування, мітинг,  пішу ходу, зібрання тощо. Крім чорнобильців під заборону підпали афганці, діти війни, я, як народний депутат та лідер Всенародного руху чорнобильців та інші порушники «спокою влади».

Найгуманніший та найчесніший український суд знову підтвердив, що іменем України він обслуговує владу, замість осудити її за пограбування мільйонів громадян. Замість захищати конституційні права українців, суд сам їх порушує. Ганьба тим суддям. Вони і їх абсурдні рішення не авторитетні для громадян. Чорнобильці не збираються виконувати ці постанови. Завтра, 1 грудня ми знову будемо «давити» на Кабмін! А о 17 годині  разом з афганцями, ветеранами, підприємцями і просто свідомими українцями зберемося на Майдані Незалежності. Народ мобілізується проти злочинної влади! Я веду людей у бій, але битися ми будемо не за мене, а за вкрадені гроші, які влада повинна повернути людям, за права та свободи кожного українця!

 

 

Олег Ляшко

Лідер Всенародного руху чорнобильців


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: КМДА,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Всенародний рух чорнобильців,чорнобильці,Кабмін,Окружний адміністративний суд Києва,постанова суду
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.