Вашингтон та Брюссель підштовхнуть Януковича до правильного рішення

01 грудня 2011, 11:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3372

Знаєте, як незграбу чи нетямущого підштовхують робити щось корисне та виправляти помилки? Таких треба постійно настановляти: зроби це, тут треба ось так. Інакше пуття не буде.

Щось подібне з нинішньої українською владою. Всі вони без винятку досвідчені професори, але від їх «вмілого» управління країною нині стогне весь народ. Що не «реформа», то абсурд і провал! Втім, зараз країну чекає дуже важлива подія – зближення, якщо хочете отримання «квитка» на вступ до ЄС. Це історичний момент. Дозволити недолугій владі спаскудити і провалити ще й це ми не маємо права! І помічником у цьому нам можуть і мусять стати США та ЄС.

28 листопада у Вашингтоні відбувся саміт Сполучених Штатів Америки та Євросоюзу. В ході зустрічі  дуже серйозну увагу приділили обговоренню українського питання. Обидві сторони зацікавлені, щоб Україна зробила вірний, давно очікуваний крок.

Фактично, Вашингтон та Брюссель сьогодні хочуть того, що і весь народ України – утвердження її як справді демократичної, потужної держави у складі ЄС. Наші чорнобильці, афганці, фермери, підприємці, усі люди, крім злодійської влади, хочуть нормального життя, нормального розвитку економіки за європейськими правилами. Місце України в Європі. Вашингтон та Брюссель разом з українськими громадянами штовхають українську владу  до єдиного правильного рішення – завершити у грудні цього року переговори по Угоді про асоціацію та створення зони вільної торгівлі з Євросоюзом.

Нині  ж влада рухається геть в іншому, неправильному напрямі, керуючись виключно політичними міркуваннями та власними фінансовими інтересами.

Відомо, що президенту Віктору Януковичу уже вручили офіційне запрошення на саміт ЄврАзЕС, який проводитимуть 19 грудня у Москві. Цього ж дня у Києві відбудеться, запланований задовго, саміт Україна-ЄС, на якому очікувалось прийняття стратегічних рішень по інтеграції України до Євросоюзу.

Сьогодні, за кілька тижнів до проведення П’ятнадцятого саміту Україна – ЄС, треба значно посилити міжнародний тиск на Уряд та Президента України з тим, щоб у день проведення саміту ніхто з українських чиновників навіть не подумав тікати до Росії.

В цей день у Києві мусять бути прийняті історичні для нас рішення. Якщо цього не станеться, підступний саботаж влади, зрада багаторічних очікувань народу не будуть пробачені ніколи.

 

Олег Ляшко

Лідер Радикальної Партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Брюссель,Вашингтон,Ляшко,Радикальна партія,ЄС,Олег Ляшко,Президент України,чорнобильці,афганці,фермери,аміт ЄврАзЕС
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.