Всенародний рух чорнобильців захопив Кабмін

01 грудня 2011, 15:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3875
Всенародний рух чорнобильців захопив Кабмін

Почали з наметового містечка, потроху добираємось до кабінетів!

Якщо влада, думала, що чорнобильці помруть, голодуючи, і вона спокійно продовжить красти, переступивши через трупи, то дарма сподівалась!

Кілька десятків представників Всенародного руху чорнобильців, які приїхали  на акцію протесту під Кабміном з Луганської та Київської областей, під моїм керівництвом  зараз увірвались до будинку уряду. Пройти до установи всупереч протидії численної охорони нам вдалося через 6-тий під’їзд Кабміну. Чорнобильці кажуть, що не  залишать приміщення і продовжать голодування вже всередині, поближче до Азарова та Тігіпка, які і призвели до непростої ситуації.

Захоплення чорнобильцями будинку уряду – зайвий доказ того, що люди налаштовані дуже радикально. Жартувати з Азаровим ніхто не збирається.  Голодування – це вимушений крок. Людей і так довели до виживання, вкравши пенсії. Але це не остаточна мета. Голодування лиш спосіб привернути увагу суспільства до злочинів української влади. Головна мета – зупинити ці злочини. Азаров думав, що зацькує чорнобильців  нападами силовиків та рішеннями продажних судів. Але не вдасться! На чорнобильцях вони зламають зуби! З нашого спротиву може початися повстання всього народу! Принаймні на підтримку всіх свідомих українців ми дуже розраховуємо. Годі терпіти банду!

Додам, що зараз до Кабміну стягнуто значну кількість силовиків. Лише у Маріїнському парку налічується 700 «беркутівців» - по десять штук на одного голодуючого чорнобильця. Трохи раніше прем’єр Микола Азаров зазначив, що в держави вистачить сил впоратися з акціями протесту. То я хочу йому сказати, що українському народу вистачить сил і розуму впоратись з бандитською шайкою, яка сьогодні при владі.

 Слава Україні!

 

Олег Ляшко

Лідер Всенародного руху чорнобильців

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Тігіпко,Всенародний рух чорнобильців,Кабмін,голодування,захоплення будинку уряду
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.