Ми піднімемо армію з колін!

06 грудня 2011, 11:56
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1368

З Днем Збройних Сил України!

Сьогодні той день, коли згадка про минуле була б доречною. Ще декілька десятків років тому ці люди цінувалися та мали повагу не тільки оточуючих, але й влади. Сьогодні ж про них забули.  Нинішня влада по відношенню до військових ще гірше злочинної радянської. Матері з жахом чекають наближення часу повноліття своїх синів, а ті, в свою чергу, живуть не  повноцінним  життям, а очікуванням часу призову. Віддані своїй справі люди захищають свою Батьківщину, не дивлячись ні на що, вони віддають останнє для неї, жертвуючи сім’ями та часом. Цінувати гідно таких людей - обов'язок держави.

Радикальна партія забезпечить гідну заробітну плату всім військовослужбовцям та має на меті боротися за контрактну форму для службовців. Адже тільки добровольці можуть справді захищати  насильством не зробиш військового патріотом.

Щиро вітаю всіх військовослужбовців з професійним днем та бажаю, щоб статус ваш цінувався так само, як людське життя, тому що саме ви є його опорою та хранителями спокою та добробуту свого народу!

 

Слава Українській Армії!

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,військовослужбовці,День Збройних Сил України,привітання
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.