Закон «Про ринок землі» - це крок до великої земельної афери

11 грудня 2011, 07:36
Власник сторінки
И.о. ректора Национального университета биоресурсов и природопользования Украины
0
1532

Заяви авторів закону про те, що землю не зможуть придбати іноземці, що в одні руки може бути скуплено до 100 га, введення обмеження на право оренди в одному районі – це все димова завіса.

Українські спритники знайдуть сотню підставних осіб, все скуплять, сфальсифікують дарування і т.і. та зроблять все як захочуть. Ще буде друге, як потрібно, третє читання і все може змінитися.

Жодна цивілізована країна світу не торгує вільно землею, як не торгує державністю, мовою, своїми громадянами, традиціями і т.і. Не випадково Тарас Шевченко писав, що земля Богом дана і торгувати нею гріх.

Україна виростила в 2011 році, за словами владців, найвищий врожай за всі роки. Але ніхто не каже, а в скільки десятків разів менше ми маємо м’яса, молока? Де наш льон, де сади, хміль? Чому всі фермери, селяни бідують при цьому врожаєві? Чому маємо таке безробіття на селі? Чому весь прибуток у зернотрейдерів, у аграрних олігархів.

Треба закінчувати бутафорію із «ЄВРО-2012» і починати програму«Українське село - 2015». Давайте спрямуємо на підтримку селянства 10% бюджету (нині 3%), запровадимо безвідсоткове кредитування, здійснимо програму переходу від виробництва сировини до кінцевої продукції, збільшимо в рази ступінь переробки продукції. Хазяїн той – хто володіє продукцією і вільно нею розпоряджається, а не той у кого земля. Землю має право скуповувати лише держава чи місцеві ради.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Николаенко,Земля,афера
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.