Партія регіонів буде заборонена

19 грудня 2011, 13:45
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1536

Підготував до подання на розгляд Верховної Ради законопроект про заборону Партії регіонів.

На мою думку, прийняття цього документу стало б найкращим новорічним подарунком для всього українського народу. Втім, усвідомлюю, що нинішній склад Ради відхилить законопроект. Але сам факт реєстрації цього документа має стати сигналом для суспільства, що можна не лише зупинити злочинні дії Партії регіонів, але й саму її відправити на політичний цвинтар. Переконаний, таке обов’язково станеться, це лише питання часу і до того ж не такого віддаленого.

Партія регіонів – це злочинне угрупування, яке діє проти українського народу. Вони обдурили людей, не виконали жодної передвиборчої обіцянки, замість покращувати людям життя, прискорюють їх вимирання. Підприємцям не дають працювати, позбавляють можливості  прогодувати сім’ї, у пенсіонерів відбирають останні копійки, хворим не дають ліків, навіть дітей позбавили вакцин для щеплень. Якщо все проаналізувати, то зрозуміло, що вони реалізовують програму знищення українського народу. При цьому плюють на Конституцію. Їх злочинна діяльність суперечить  людській моралі та законам, тому сама  партія має опинитися поза законом. Антиукраїнська партія в Україні буде заборонена.

Додам, що для заборони  Партії регіонів є вагомі підстави. Зокрема, стаття 37 Конституції України, яка визначає наступне.  «Утворення й діяльність політичних партій та громадських організацій, програмні цілі, або дії яких спрямовані на ліквідацію незалежності України, зміну конституційного ладу насильницьким шляхом, порушення суверенітету й територіальної цілісності держави, підрив її безпеки, незаконне захоплення державної влади, пропаганду війни, насильства, на розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, посягання на права й свободи людини, здоров'я населення, забороняються».

Разом з регіоналами слід заборонити також інших катів українського народу, а нині поплічників злочинної влади – комуністів.  Обидві політичні «банди»  можуть зникнути з життя українців одразу після приходу до парламенту Радикальної партії. Для нас  це одне з пріоритетних завдань.

 

Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,законопроект про заборону Партії регіонів,стаття 37 Конституції України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.