Нинішня опозиція не рівня Ліні Костенко

21 грудня 2011, 12:52
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1296

Політичні банкрути хочуть використати чужий авторитет

Ми хочем тиші, хочем храмів.
Ми хочем музики й садів.
А всі залежимо від хамів,
від хрунів, хряків і вождів.

Ми всі залежимо від хамів!
Від їхніх кланів і сваволь.
У нас немає наших храмів,
у нас немає наших доль.

Нас убиває їхній атом.
А їх все більше, їх орда.
Ми що не виборем, то втратим,
і в цьому вся наша біда.

 

Ліна Костенко, 24.11.2006

 

  Останніми днями звучать заяви деяких політиків про ідею об’єднаної опозиції, виборчий список якої могла б очолити Ліна Костенко. Ідея начебто свіжа і креативна. Та річ у тім, що Ліна Василівна уже давно є лідером – моральним лідером українського народу, і він об’єднається силою і духом Її Слова. Що ж до пропозиції Юлії Тимошенко запросити очолити  виборчий список вкотре «об’єднаної опозиції» високоморальну та патріотичну людину рівня Ліни Костенко, то проблема в тому, що нинішня опозиція не рівня Ліні Костенко. Вони втратили авторитет у суспільстві і тепер хочуть виїхати на авторитеті інших.

За спиною Ліни Костенко до парламенту знову намагатимуться пролізти політичні банкрути. Ми добре пам’ятаємо, як брали у список Ротару, Вакарчука, Руслану, видатних спортсменів та інших відомих особистостей. Але все це лиш яскрава обгортка, щоб привабити виборця, всередині все ті ж, остогидлі людям політикани, що десятки років не вилазять з Ради. Вони надумали використати Ліну Костенко в якості весільного генерала, який тягнутиме на собі цю збанкрутілу компанію.

Україні дійсно потрібне об’єднання демократичних, патріотичних сил. Але не старих пережитків, які дбають лиш про власні інтереси і давно показали свою недієздатність. Прикро і ганебно, що ця славетна  опозиція разом з більшістю прийняли такий закон про вибори, аби нові політичні сили до Верховної Ради не змогли пройти.

Що ж до  Ліни Костенко, то і в 83-річному віці видатна поетеса та письменниця нині лишається чи не найсильнішим духовним і моральним наставником нації. Втім, затягати Її у політику  не вважаю за правильне. Добре було, якби політики не напередодні виборів згадували про Ліну Василівну, а щодня пам’ятали Її слова. Зокрема і ці – «людині бійся душу ошукать, бо в цьому схибиш, то уже навіки». Так звана опозиція вже не раз ошукала віру українців. І хочуть зробити це знову. Та навряд чи вдасться. Віри їм більше нема.

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Ляшко,опозиція,Радикальна партія,Олег Ляшко,Ліна Костенко,виборчий список
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.