Я витягнув з "психлікарні" свого однопартійця

28 грудня 2011, 15:51
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
5494

Витягнув свого соратника з божевільні!

Після мого особистого втручання, з психічно-неврологічної лікарні у Луганську випустили активіста Радикальної партії Михайла Пащука. Туди чоловіка незаконно запроторили 10 грудня. Місцева влада почала переслідувати активіста після того, як у вересні на сесії луганської міської ради він відкусив палець охоронцю. Експертиза підтвердила, що Михайло Пащук в той момент діяв в стані афекту, що ж до його інтелектуальної діяльності, то з ним все гаразд. Проте слідчий та суд не зважили на такий висновок і винесли рішення про направлення Пащука на стаціонарне обстеження. В божевільні чоловікові, замість просто обстежувати, прописали ліки, що розвивають симптоми психічної недуги.

Важливо підкреслити, що судовий розгляд справи був організований з масою порушень. На експертизу Михайла Пащука возили хворого на грип, з високою температурою та після терору з боку дільничного.  Врешті, в психлікарню його запроторили у суботу, оформивши документи поспіхом без працюючої канцелярії. Заодно Пащука позбавили можливості скористатися правом апеляції .

Отже, примусове утримання Михайла Пащука в психлікарні цілковито незаконне. Я особисто відвідав заклад і домігся, щоб активіста випустили. Своїх соратників у біді не кидаю. Не сумніваюсь, що  місцевої влади «все схоплено» у судах і в медзакладах, тож їм нічого не коштувало зробити з Пащука «божевільного», щоб надалі активіст не міг відстоювати інтереси громади у судах.

 Обіцяю забезпечити адвоката Михайлу Пащуку для подальших судових розглядів. Ті, хто незаконно запроторив активіста в психлікарню, мають бути притягнуті до відповідальності. Відповідний запит щодо правомірності дій відповідальних осіб надіслав до Генпрокуратури.

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Луганськ,Михайло Пащук,активіст Радикальної партії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.