Хто відповість за білборди? (ФОТО!)

18 січня 2012, 11:10
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2951

Добкін та Кернес чекають на кримінальні справи ще з серпня

Україною шириться своєрідна форма протесту проти дій нинішньої влади – білборди президента Віктора Януковича люди  закидають фарбою та брудом. Плями на  святковому новорічному  «обличчі» гаранта щодня виникають в різних населених пунктах. Уже зафіксовано більше 10 випадків наруги, а правоохоронні органи невідкладно порушують за цими фактами кримінальні справи. Так у Волинській області міліція затримала  «злочинця» - 73 річного дідуся. Старенький підфарбував Януковича коричневим, бо «не може дивитись на це зображення і не вважає його президентом».

Раджу бравим правоохоронцям лишити в спокої старого, а до кримінальної відповідальності притягти харківських губернатора і мера Добкіна та Кернеса, за вказівкою яких ще влітку пошкодили декілька моїх  білбордів у Харкові. На рекламних щитах «Вставай, Україно» невідомі  зафарбували  моє зображення. До відповідальності за це ніхто не притягнутий досі.

Ажіотаж та паніка довкола білбордів Януковича виглядають комічно. Схоже, в Україні намагаються запровадити культ особи. Те, що люди закидують цей фейс фарбою та брудом – вияв вдячності за «покращення життя». Він збрехав народу і люди відповідають йому в паперове  обличчя, поки не мають доступу до  справжнього. У моєму ж випадку рекламні щити у Харкові нищили за вказівкою Добкіна і Кернеса. Це така підла помста мені. Адже я очолював слідчу комісію Верховної Ради щодо зловживань харківської влади і вголос говорив та говоритиму про їх незаконні дії. Раджу правоохоронцям замість тягати нещасних стареньких, кримінальні справи порушити саме щодо цих двох персонажів. Ще з серпня минулого року вони лишаються безкарними.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії






Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Кернес,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Добкін,кримінальна справа,білборди
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.