Христос Хрещається!

19 січня 2012, 13:09
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2152
Христос Хрещається!

Яскраві новорічні свята закінчуються великим православним Водохрещем!

Ще з часів Іоанна, який охрестив Спасителя нашого  Ісуса Христа і тисячі людей на святому Йордані, вважається, що кожен, хто проходить таїнство хрещення, отримує благословення святого духу на все життя. 
Я щиро вітаю всіх українців, і бажаю кожному з вас всього найкращого: щастя, здоров′я, успіхів та реалізації у житті. А щоб повернутись на улюблену роботу веселим і бадьорим, якщо у Вас є бажання - зануртесь у святу воду і відчутно очищення.

Прийняття віри Христової було важливим моментом для всіх народів світу. Для України це свято не менш значиме і важливе, бо саме у нас тече могутня ріка, яку у народі охрестили – Другий Йордан. Саме тут, на схилах Дніпра прийняли святе хрещення мільйони українців.

Вченими доведено, що у день Водохреща з крану тече не звичайна вода, а свята. Вона має зовсім іншу структуру, і надзвичайні лікувальні властивості .

Тому раджу всім, у повному сенсі цього слова – ЗАНУРИТИСЬ в надзвичайну атмосферу святого Водохреща, прийняти глибоке очищення, послане Богом з небес, і гарний настрій на весь рік вам гарантовано.

Ваш Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,свято,Водохреща
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.