Азаров – цап, змінений на переправі

24 січня 2012, 13:59
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1667

Як я і прогнозував, крісло під Азаровим захиталося.

Вірніше, він сам його розхитав.  І без того недолуга кадрова політика влади остаточно зайшла в тупик.  Сьогодні з’явилась інформація, що прем’єр-міністр зробив подання про відставку. Азаров написав заяву про звільнення  «за власним бажанням». Проте президент Віктор Янукович, попри критику уряду, попросив Азарова попрацювати ще до весни.

До Азарова, а тепер і до Януковича врешті дійшло, що діяльність уряду провальна по всіх фронтах. Вже навіть Партія регіонів не зважується брехати про якісь успіхи і тепер шукає винних серед своїх. Відставки бездарного керівника  та й всього складу Кабміну вже довгий час вимагають  українці: пенсіонери, підприємці, чорнобильці, студенти, усі! Тепер він «благородно» іде сам, залишивши  «доробки». Кажуть, що коней на переправі  не міняють. В даному випадку Азаров не просто кінь, якого заміняють на «переправі псевдореформ», він цап-відбувайло, на якого спробують списати всі невдачі.

Партії Регіонів  навряд чи буде ким замінити свого «суперпрофесіонала» Азарова. У них просто немає кадрів. В парламент регіонали провели «кнопкодавів», водіїв, охоронців і бандитів. Але навіть якщо заміну знайдуть, навряд чи це покращить ситуацію. Єдиний вихід для країни – заміна не лише уряду, але й парламенту, і президента. Нинішня влада здатна на єдине – красти. Управляти країною для її розвитку вони не спроможні.
Переконаний, що до практично вирішеної  відставки глави уряду доклалася і Радикальна партія. Саме я першим розкривав злочинність цілої купи законопроектів, підготованих урядом. Саме наші масові акції під Кабміном продемонстрували зокрема і Януковичу, що народ не терпітиме таку бездарну владу. Процес падіння злочинного клану при владі пішов. Далі буде.



 Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Азаров,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,відставка,Кабмін,прем'єр-міністр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.