Я теж святкую День Студента :-)

25 січня 2012, 17:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1118
Я теж святкую День Студента :-)

У народі говорять, що у справжнього студента існує тільки два свята: «Новий рік» і кожен день…

Та я думаю, що найважливіше свято саме сьогодні, і це День Студента.
Скажу вам чесно, я сам не байдужий до цього свята, бо моє покликання бути вічним студентом.
25 січня - це одне з найвеселіших і найпозитивніших свят. В цей день всі Тетяни святкують свої іменини, а учні вишів – Свято студентства.

Так склалося історично, що по григоріанському календарю 25го січня всі православні християни відзначають день великомучениці Тетяни, і саме 25го січня 1755 року, наказом імператриці Єлизавети, був відкритий Московський Університет.

З часом всі російські, потім радянські, а у результаті і всі студенти СНД, почали відмічати цей день, як День Студента, під покровительством Святої Тетяни.
Студентське життя це дивовижна і весела пора, якщо ти не був студентом, то по справжньому не прожив життя, бо студентські роки на завжди залишаються у пам′яті.
І закінчуючи ВНЗ, той хто так не хотів прокидатися на перші пари, слухати лекції та готуватися до іспитів, починає сумувати за цим скаженим ритмом життя…
Мої студентські роки пролетіли швидко і неспинно. Вони були важкими, бо доводилося поєднувати навчання і роботу.

 Але скільки незабутніх спогадів ці роки мені принесли. Я був справжнім студентом, який бувало не готувався до заліків, але здавав все на відмінно, гуляв, працював, лазив через вікно до дівчат у гуртожиток, насолоджувався щасливим студентським життям… Я і досі не хочу прощатися з цими неймовірними спогадами, тому вже втретє я студент вишу, і з гордістю можу сказати, що бути студентом – це круто!
Зараз я навчаюся у Київському інституті міжнародних відносин КНУ імені Т.Г. Шевченка за фахом "міжнародна економічна діяльність".

До речі, у 1990 році після закінчення школи-інтернату я поїхав до Києва поступати на факультет журналістики. Але не поступив, бо у мене не було блатних батьків, які могли б за мене домовитися.
Відколи в моєму житті стало більше можливостей, я щороку намагаюся домовитися з ректорами ВНЗ і влаштовую на бюджетну форму навчання багатьох дітей з простих родин. А в програмі моєї Радикальної партії - безкоштовна освіта та високі стипендії європейського рівня.
Отже дорогі мої студенти. Вітаю Вас з професійним святом, ви – майбутнє нашої країни, і бажаю вам успіху в усіх починаннях, нездоланної енергії та позитиву.

Хай Свята Тетяна допомагає Вам, благословляє і освячує ваш шлях!

Олег Ляшко,
студент

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: студент,Ляшко,день студента,Олег Ляшко,студенти,привітання,Свято студентства
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.