Президент-загроза

02 лютого 2012, 12:38
Власник сторінки
Дослідницька компанія «СОЦІОПОЛІС: Social, Political & Market Research». Керівник відділу PR-послуг та інформаційного супровод
0
2298

Янукович доурядувався… Далі повторення 2004-го?

Українська демократія опинилася в облозі, Київ все більше і більше наближається до авторитаризму. Про це заявив директор Національної Розвідки США Джеймс Клаппер, виступаючи з доповіддю про загрози американській безпеці, повідомляють ЗМІ. Такий розвиток подій створює виклики американським інтересам, заявив Клаппер!

Тим часом, в штаб Арсенія Яценюка, якщо вірити газеті «Сегодня», прибув відомий спеціаліст по революціям американський політтехнолог сербського походження Марко Івковіч. Причетний до створення рухів «Відсіч», «Кмара», «Пора» та ін. 2015-й стане повторення 2004-го?

За два роки правління Віктор Янукович перетворився на суцільну загрозу. Найнебезпечніше те, що тепер його правлячий режим становить загрозу національним інтересам України. На нашу державу уже увесь світ дивиться як на «мавпу з гранатою» - невідомо коли і куди вона її жбурне…

PS. Як стало відомо із поінформованих джерел, на Давоському форумі-2012 з метою обміну досвідом управління державою були заплановані зустрічі Президента Януковича із президентом Тунісу Зін ель-Абідін Бен Алі , Єгипту Хосні Мубараком та Лівії Муамаром Каддафі.  Саме з цією метою у Швейцарію виїхало стільки челяді із Банкової. Справа в тому, що досі ніхто із оточення Януковича не наважується розповісти йому справжню причину зриву зустрічей. Офіційна версія – не прибули через туман. Зараз уже українським народом уточнюється дата зустрічі нашого Гаранта із згаданими великими лідерами сучасності.

Жарт?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.