Я б заважав БЮТу працювати на Януковича

10 лютого 2012, 11:29
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1353
Я б заважав БЮТу працювати на Януковича

На засіданні БЮТ за вказівкою Турчинова та Кожем’якіна одноголосно прийнято рішення відмовити мені у вступі до фракції.

Заяву про намір повернутися до неї  я написав  8 лютого. Впевнений, що відмовили мені не через якісь особисті дрібні образи. Відхилили мою заяву за вказівкою Януковича.

У 2010 році мене виключили з фракції БЮТ з надуманих причин. Я не голосував за законопроекти влади,  зокрема за закон «Про Кабінет міністрів», в чому мене звинувачували. Мене оббрехали. Це добре знають мої колишні соратники. Це легко перевірити за стенограмами Верховної Ради.  Незважаючи на це, 8 лютого я написав заяву на вступ до фракції БЮТ-Батьківщина. Зробив це зі співчуття до Юлії Тимошенко, щоб підтримати її, бо вважаю її арешт і ув’язнення незаконними. Влада зробила її політв’язнем і зараз  постійно катує. В той же час БЮТ  лише симулює боротьбу за її звільнення, насправді вони нічого не роблять. Турчинов та Кожем’якін , виконують розпорядження з Банкової. Голосують, як треба владі, зокрема, за закон про вибори народних депутатів. Мені відмовили у вступі теж за вказівкою Януковича. Тому, що якби я був всередині БЮТу, то заважав би їм працювати на нього.

Те, на що перетворився БЮТ під керівництвом Турчинова – метастази на тілі опозиції. Я та моя Радикальна партія продовжимо справжню опозиційну діяльність. Ми будемо боротися з режимом за всіх українців і за Юлію Тимошенко також. Усіма силами буду домагатися її звільнення. Вона наведе порядок у своїй партії. А разом ми наведемо лад у державі.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Янукович,Турчинов,Ляшко,опозиція,Радикальна партія,Олег Ляшко,Кожем'якін,відмова,фракція БЮТ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.