Намагався влаштувати втечу Тимошенко з колонії

16 лютого 2012, 11:00
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2356
Намагався влаштувати втечу Тимошенко з колонії

В Україні назріває своє «взяття Бастилії»

Переконаний, що нинішня влада добровільно не випустить Юлію Тимошенко з в’язниці, навіть незважаючи на вимоги ЄС та США. Думаю, що Янукович не зможе спокійно спати у своєму вулику в Межигір’ї, якщо Юлія Тимошенко буде на волі. Не здивувався б, якби відео з її камери транслювали йому прямо в хороми. Сьогодні весь світ наголошує на тому, що судилище над Тимошенко пройшло з грубими порушеннями. Я особисто вважаю, що арештували і посадили її незаконно, тому будь-які методи виправдані, аби невинна людина опинилася на волі.

Через це спробував організувати втечу Тимошенко з Качанівської колонії. Домовитися про це хотів з начальником  виправного закладу Іваном Первушкіним. Під час нещодавнього візиту до колонії, проговорив з ним хвилин сорок.  Нормальний мужик такий, до речі,  родом із Сибірі, пенсіонер. Кажу йому  – що тобі втрачати, давай показуй, де Юлині каземати, винесемо її на руках і будеш героєм. Він каже – хіба посмертно. Вперше про цю  спробу визволити Тимошенко розказав в  ефірі стрес-шоу Геннадія Балашова «Психологія грошей» на бізнес радіо.

Переконаний, що визволення Юлії Тимошенко потрібно домагатися усіма можливими способами.  Світ повинен розуміти, що в Україні сьогодні не влада, а банда, не правосуддя, а продажні фарисеї у мантіях, не правоохоронці, а каральні загони. Юлію Володимирівну зараз мордують у в’язниці. В нацистських таборах смерті колись  теж працювали висококваліфіковані лікарі, але потім по них була окрема справа Нюрнберзького трибуналу.  Юлю треба рятувати і негайно. Можливо, що  Україні потрібне своє взяття Бастилії!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Тимошенко тюрьма,Олег Ляшко,Качанівська колонія,Ляшко відвідав Тимошенко,втеча Тимошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.