Недоторканність тушки-хабарника: зняти чи продовжити (ДОКУМЕНТ)

17 лютого 2012, 10:23
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1120
Недоторканність тушки-хабарника: зняти чи продовжити (ДОКУМЕНТ)

Вважаю, що Генпрокуратура навмисно зволікає з притягненням до відповідальності парламентської «тушки» Ігоря Рибакова.

Через це надіслав запит в цю установу  з вимогою негайно позбавити  Рибакова депутатської недоторканності.
Не зрозуміло, чому затягує Генпрокуратура. Забзалюк звернувся у це відомство з проханням дати правову оцінку діям Рибакова з підкупу депутатів і встановити походження грошей. Про притягнення Рибакова до відповідальності вже висловився і голова Верховної Ради Литвин. Навіть Партія регіонів теж відхрестилась від цього хабарника. Іронія долі у тому, що коли Рибаков виходив з БЮТ, то обґрунтовував свій вчинок протестом проти корупції. З контрабандиста-тушки необхідно зняти депутатську недоторканність якнайшвидше! Але прокуратура бездіє!
Після позбавлення депутатської недоторканності Рибакова слід негайно арештувати, оскільки він  може спробувати втекти з країни. Треба розуміти, що він причетний не лише до хабарництва у парламенті. На «плівках Забзалюка»  Рибаков розповів про підготовку фальсифікації майбутніх виборів за участю місцевої влади, виборчих комісії, прокуратури, СБУ тощо. Це не просто  масштабна корупційна схема, це організована злочинна діяльність.
Втім, не зважаючи на кричущість і очевидність злочину, правоохоронні органи чомусь  не реагують. Мабуть, замість команди «фас», отримали команду «сідєть». Такими діями правоохоронці  відверто демонструють вибірковий підхід. Тоді як вже арештовану Тимошенко вдруге арештовували прямо в камері, Рибакова ніхто не чіпає. Навпаки, він розповідає байки про благодійність, ще й  вимагає повернути хабар! З нього не лише не знімають недоторканність, а планують продовжити її. Цей «борець з корупцією» і «благодійник» з подачі Партії регіонів планує балотуватися до Верховної Ради по одному з мажоритарних округів на моїй рідній Чернігівщині. Вже зараз бездарний губернатор Володимир Хоменко з підлеглими їздять селами і агітують за Рибакова. Більше того, систематично намагаються перешкодити мені проводити зустріч з людьми, залякують моїх помічників. Сподіваюсь, що скоро в біографії цього «кандидата» з’явиться запис – «злочинець, засуджений за корупцію».
 
Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Генпрокуратура,СБУ,корупція,тушки,Забзалюк,Олег Ляшко,хабар,Рибаков
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.