З-за керма п’яниць треба пересаджувати у в’язницю

20 лютого 2012, 10:59
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1165
З-за керма п’яниць треба пересаджувати у в’язницю

Вимагаю 5 років в’язниці та довічне позбавлення прав для  п’яних водіїв за кермом

Я готую до подання на розгляд Верховної  Ради законопроект про посилення відповідальності водіїв за керування транспортними засобами у стані сп’яніння. Та садити на 5 років до в’язниці і на все життя позбавляти водійських прав.

Алкоголіки та наркомани за кермом – потенційні вбивці. Лише питання часу, коли їх безвідповідальність приведе до людських жертв. З кожним днем все більше ні в чому не винних громадян України гинуть і стають каліками через те, що хтось сідає за кермо «під градусом». Ми вже на четвертому місці в Європі по кількості загиблих у ДТП. Під колесами  українців гине більше, ніж помирає від серцевих хвороб та раку.

Останньою каплею для мене стала дорожня аварія в столиці 18 лютого, в якій постраждала народна артистка України Алла Кудлай. Я був дуже схвильований, коли почув цю страшну звістку! Дуже люблю Аллу, ціную її творчість і вважаю її гордістю нації! Уявіть, ми ризикували Її втратити, бо якийсь скот, п’яний як чіп, водій «бмв» на повній швидкості на перехресті врізався в автомобіль Алли. Нині вона з закритою черепно-мозковою травмою перебуває в клінічній лікарні швидкої допомоги Києва. Слава Господу, що обійшлося лише так. Але «алкашів» за кермом треба карати!

Особливо «грішать» сп’янінням, як алкогольним, так і наркотичним, «мажори». Своїми наддорогими розкішними автомобілями вони давлять українців прямо на  пішохідних переходах, тротуарах і навіть зупинках громадського транспорту.

За статистикою, в Україні внаслідок ДТП щороку гине близько 5 тисяч людей, ще 40 тисяч отримують каліцтва. Кожен третій загиблий – молода людина віком до 29 років. Щорічно під колесами гинуть до 500 українських дітей.  Серед основних причин ДТП – перевищення швидкості, заборонені маневри, керування авто у нетверезому стані і погана якість доріг.

 

Олег Ляшко, 

Лідер Радикальної партії 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ДТП,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,водії,Алла Кудлай,п’яні водії за кермом,мажори за кермом
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.