Ліберальний фашизм не пройде!

28 лютого 2012, 13:17
Власник сторінки
Політик
0

Німецький "історик" з польським ім"ям за підтримки Фонду Бьолля та посольства ФРН їде до нас читати лекції про те, який поганий фашист Бандера.

Щоб не було жодних питань щодо того, хто такий Россолінський-Лібе, наведу кілька фактів. Дисертація, яку він пише, називається "Степан Бандера: життя українського фашиста і пам'ять про нього (1909-2009)". А ось характерна циата з праці Россолінського-Лібе "Свято фашизму і військових злочинів в Едмонтоні. Політичний міф і культ Степана Бандери в мультикультурній Канаді":

"Міф Бандери змусив частину української діаспори в Канаді та інших країнах вшановувати фашистського, антисемітського і радикально націоналістичного політика, прихильники якого не тільки прагнули співпрацювати з нацистами, але також убивали євреїв, поляків, росіян, тих українців, які не були націоналістами, та інших людей в Україні, котрі сприймалися як вороги священної ідеї нації".


Ненависть німецького ліберального фашиста Россолінського-Лібе до українців та Степана Бандери є продовженням такої ж політики німецьких нацистів. Бандера сидів в німецькому концтаборі, українські націоналісти боролися із німецькими окупантами зі зброєю у руках, а сучасні німецькі ліберали також борються з Бандерою.

Лекції українофоба мали відбутися в Дніпропетровську та Києві. В Дніпропетровську лекції українофоба Россолінського-Лібе скасовані. На черзі - Київ. Щойно звернулися до Київської Торгово-промислової палати, яка надала українофобу приміщення для лекції з пропозицією скасувати захід. Чекаємо на реакцію. Якщо лекція не буде скасована - будемо діяти відповідно до ситуації. Нагадаю, ця лекція планується 29.02. на 17-30 за адресою - вул. Богдана Хмельницького, 55.

До речі, німецьке посольство та МЗС України поки що не відповідають на наші звернення. Тому ми вже плануємо 1 березня о 18-00 пікетувати посольство ФРН під час другої лекції Россолінського (вул. Богдана Хмельницького, 25).

Нахабство українофобів ніхто терпіти не збирається. Хай німці краще Голодомор нарешті визнають, замість займатися дешевими антиукраїнськими провокаціями.

Ліберальний фашизм не пройде!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.