РПЛ здобула 10,11% на перевиборах до Вінницької обласної ради

29 лютого 2012, 08:31
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2317
РПЛ здобула 10,11% на перевиборах до Вінницької обласної ради

26 лютого відбулися дострокові вибори до Вінницької обласної ради по Липовецькому мажоритарному округу

Радикальна партія Ляшка (РПЛ) вперше взяла участь у виборах і здобула результат - 10,11%.

Це були історичні вибори - перші вибори, в яких Радикальна партія взяла участь. Я впевнений, це гідний результат як для першого разу. Надалі наш рейтинг тільки зростатиме. І ми не дамо нікому вкрасти жоден голос, віданний за нас. Мене і мою команду молодих дівчат і хлопців підтримують люди, що вболівають за радикальні зміни: селяни, пенсіонери, чорнобильці, афганці, інваліди, студенти, лікарі, вчителі, підприємці. Рано чи пізно ми матимемо більшість у парламенті і піднімемо Україну з колін, зробимо її наддержавою, світовим економічним лідером.

Вінницька обласна виборча комісія підвела остаточні підсумки перевиборів по округу № 19. Результат: Любов Спірідонова, Партія регіонів - 44,79 %, Віктор Качур, партія "Батьківщина" - 40,36 %, Анна Філонова, Радикальна партія Олега Ляшка - 10,11 %, "не підтримую жодного" - 2,79 %, не визнано дійсними бюлетні - 2,02%.

У селі Нарцизівка ми виграли вибори з результатом 49%. Я вдячний особисто кожному з 793 виборців, які підтримали мене і мого кандидата Анну Філонову, 29-річну дівчину з простої сім'ї, приватного підприємця, голову Вінницької обласної організації РПЛ.

Ми - самостійна політична сила і братимемо участь в усіх виборах, які будуть проходити на теренах нашої країни. Зокрема 27 травня відбудуться вибори мера Щорса на моїй рідній Чернігівщина. Сподіваюсь, за Вашої підтримки на них переможе мій помічник Роман Зуб.

Настав час радикальних змін! Україні потрібен новий шлях розвитку і потужна ротація еліт. Тому, що 20 років одні й ті самі люди, а також їхні родичі та підлабузники, керували нами. Досить!

Владу - молодим!


Олег Ляшко,
лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,вибори,Партія регіонів,дострокові вибори до Вінницької обласної ради по Л,Анна Філонова,вибори мера Щорса,Віктор Качур,Любов Спірідонова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.