Ліберальний фашизм зазнав повного провалу

29 лютого 2012, 16:35
Власник сторінки
Політик
0
2973

"Історику"-українофобу Россолінському-Лібе відмовили усі інституції, до яких він звертався з проханням надати приміщення для своїх лекцій. Крім посольства Німеччини.

Я так розумію, посольство Німеччини вирішило не відміняти лекцію українофоба Россолінського-Лібе, заплановану на 18-30 1 березня в самому приміщенні посольства.

Нагадаю, Россолінський-Лібе планував читати цілий цикл лекцій в Україні. Ця афера безславно провалилася. Йому відмовили усі, до кого він звертався про надання приміщення. Від ідеї лекцій у Львові довелося відмовитися одразу, потім були відмови від Національного гірничого університету та Всеукраїнського Центру Вивчення Голокосту "Ткума" в Дніпропетровську, Києво-Могилянської Академії та Київської Торгово-промислової палати. Россолінський-Лібе виявився настільки маргінальним, що взагалі не зміг отримати майданчика для поширення своїх ідей в Україні. І це при фінансовій та організаційно-політичній підтримці посольства Німеччини!

Скоріш за все, ця дешева антиукраїнська провокація була інспірована ліберальними екстремістами з Фонду Бьолля, які відомі тим, що фінансують в Україні різну антинаціональну пропаганду та збоченську мерзоту і публічно визнають, що підтримують "ліво-ліберальні" організації.

Фонд Бьолля втягнув у свій дискурс та здорово підставив німецьке посольство, тим самим вже утворивши міжнародний скандал. У дипломатичних колах допустити невдале слово в міжнаціональних питаннях - це вже скандал. А як же ж тоді трактувати надання приміщення посольства для прочитання лекції, яка очорнює національних героїв та історію країни перебування?

На нас чекає феєричне шоу. Ліберальний фашизм на марші. Нащадки есесівців будуть вчити нас антифашизму. Навіть Всеукраїнський Центр Вивчення Голокосту "Ткума" в Дніпропетровську помітив деяку фантасмагоричність такої ситуації та відмовив у наданні свого приміщення, а от шановні дипломати з німецького посольства - ні. Після такого провалу, як мінімум у голови політичного відділу посольства має безславно закінчитися дипломатична кар`єра.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.