Відповідаю замість Януковича

07 березня 2012, 10:16
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1409
Відповідаю замість Януковича

Я особисто підготував власну відповідь п’ятьом міністрам закордонних справ Польщі, Німеччини, Швеції, Великої Британії та Чехії у відповідь на їхній відкритий лист, який був оприлюднений 05.03. 2012р

Я не став чекати, поки Міністерство закордонних справ почне відбріхуватися щодо тих звинувачень, які прозвучали на адресу нинішньої продажної і збанкрутілої влади. Я як громадянин України висловив власне бачення того, що відбувається в Україні зараз і які фактори почнуть її міняти вже восени цього року.

У листі йде мова про те, що для 46 мільйонів українських громадян слова європейських міністрів про те, що українці є європейцями, які поділяють європейські цінності є правдою та надихають на боротьбу.

 Час політичних сигналів практично минув. В Україні наступає час радикальних і дуже практичних дій, які повернуть нашу державу на європейську та демократичну траєкторію.  

Я переконаний, що 46 мільйонів громадян України готові до такої боротьби, що буде продемонстровано під час виборів до Верховної Ради України у жовтні 2012 року. Ці вибори не лише лакмусовий папірець для Заходу. Ці вибори рубікон для української політики, який символізуватиме закінчення ери домінування злочинної олігархічної касти і початок нового європейського життя великого українського народу.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Ляшко,Олег Ляшко,ВИБОРИ 2012,Міністерство закордонних справ України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.