Пшонка хоче бути арабським шейхом!

12 березня 2012, 10:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1607
Пшонка хоче бути арабським шейхом!

Дії Генеральної прокуратури - це "кощунство"!

ГПУ закупила 8 седанів "Toyota Camry" у найдорожчій комплектації premium", загальна вартість яких становить 445 720, 50 гривень.

Це бенкет під час чуми. Мільйони українців живуть за межею бідності, тому що не мають підтримки з боку держави. Чимало людей не має можливості купити ліки, а багатьом навіть не має що їсти. Люди не знають, як прогодувати своїх дітей і придбати їм все необхідне для школи.

В цей час ГПУ, у якої і так розкішний автопарк, розширює його новими дорогими седанами. Пшонка, певно, хоче бути арабським шейхом.

Я звернувся до Генерального прокурора України Віктора Пшонки з вимогою передати закуплені цим відомством машини "Toyota Camry" багатодітним сім'ям, у яких немає свого транспорту.

Ми вже не вперше спостерігаємо замашки шейха у Генпрокурора. Нещодавно ГПУ розпочала будівництво нового приміщення за 300 мільйонів гривень. Краще б за ці гроші збудували будинки для безквартирної молоді.

 

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Генпрокуратура,ГПУ,Ляшко,РПЛ,Пшонка,Радикальна партія,Олег Ляшко,Віктор Пшонка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.