Тушки – це дохлі кури українського парламентаризму! (ФОТО)

13 березня 2012, 12:06
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1220
Тушки – це дохлі кури українського парламентаризму! (ФОТО)

Продажні тушки у парламенті – це сором і ганьба!

Такого не можна уявити в жодній іншій країні Європи!

Завдяки тушкам нинішня влада отримала більшість у Парламенті, а Азаров став Прем'єр-міністром. І Саме завдяки тушкам Юлія Тимошенко зараз сидить у тюрмі.

 Тому сьогодні, я і мої прибічники, зібрались під Верховною Радою, щоб не пускати продажних тушок у її стіни! На всіх входах до Верховної Ради України і зали засідань, ми повісили таблички із зображенням дохлої курячої тушки і написом "Тушкам вхід заборонено!".

 Дохлі кури українського парламентаризму прислужують Партії Регіонів. Та звідки взялися тушки?! Це наслідки корупційного формування виборчих списків БЮТ і НУНС, які обманюючи своїх виборців, брали в список практично будь-кого, хто платив мільйони доларів. Сьогодні нещасна Юля сидить в тюрмі, а бютівці за її спиною знову продають місця в списку!

 Депутат від Партії регіонів Василь Потапов намагався зняти табличку з IV під'їзду до Верховної Ради, але я її знову повісив , тому що "Тушкам вхід заборонено!".

А від представника Партії регіонів ми нічого іншого і не очікували, бо саме вони скуповують продажних тушок, щоб чинити беззаконня в парламенті.

 


Більше фото - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.292386420829962.69068.100001758206922&type=1&l=36159a4ec8

 

 Олег Ляшко,

Лідер  Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,БЮТ,Азаров,нунс,парламент,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,Василь Потапов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.