Верховна рада не почує мій голос...

20 березня 2012, 08:00
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
869
Верховна рада не почує мій голос...

На жаль, я не зможу брати участь у сесії Верховної Ради тому, що втратив голос після виступу в парламенті, в якому жорстко розкритикував політику уряду Азарова

Лікарі поставили мені діагноз «розірвана голосова зв’язка» і радять на тривалий час припинити виступи.

У зв’язку з цим, мені довелося скасувати найближчі візити. Цього тижня я мав відвідати Чернігівщину, Одещину, Дніпропетровськ, Львів, Волинь, Крим, Харків і Полтаву. Я працюю без перерв та вихідних і намагаюсь об’їхати якомога більше міст України, щоб зустрітися з людьми, поспілкуватись, вислухати їхні проблеми і по можливості їм допомогти. Політичні опоненти з Партії регіонів і БЮТ, безумовно, раді моїй хворобі, оскільки знають, що своїми виступами я кажу людям правду, яка є руйнівною для їхніх злодіянь. Проте жодна недуга не в силі мене зламати!

Я переконаний, що в будь-якій складній життєвій ситуації, треба стояти до кінця. На моєму шляху було немало випробувань. З дворічного віку я виховувався в інтернаті, але зумів побороти стереотип «якщо ти дитдомівський, то ти пропащий».

Коли я закінчував школу, то через відсутність зв’язків та забезпечених батьків, не зумів вступити на факультет журналістики, проте завдяки наполегливості і вірі у свої сили зумів працювати за покликанням: я влаштувався на роботу кореспондентом без профільної освіти, а через кілька років став головним редактором.

У 2000 році Кучма намагався кинути мене за грати за те, що я не мовчав про його злочини та його підлабузників. Тоді мене засудили до трьох років умовного позбавлення волі та заборонили займатися журналістською діяльність. Проте через шість років, Європейський суд з прав людини визнав, що цей  вирок  порушує права людини. Я вистояв і тоді, довівши цим лицемірам, що справедливість переможе!

А у 2002 Кучма мене, все ж, зумів посадити за опозиційну журналістику.

Влада систематично перешкоджає моїй діяльності. Перешкоджає тому, що боїться!

Втрата голосу - це ціна, яку я плачу за те, що щодня зранку до ночі захищаю людей. Сподіваюся, що завдяки молитвам моїх рідних: моєї мами Любові Павлівни, моєї дружини Росіти і доньки Владислави, а також моїх однодумців, мій голос колись повернеться до мене.

А поки-що я змушений йти на лікарняний. Вірю в те, що одужаю і все буде добре!

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,Кучма,Ляшко,голос,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,втрата голосу,розірвана голосова зв`язка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.