Янукович - політичний ізгой в усьому цивілізованому світі

26 квітня 2012, 13:49
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
1207

Реакція міжнародної спільноти на знущання і тортури над Юлією Тимошенко яскраве тому підтвердження

З оприлюдненням фактів катувань і знущань над лідером української опозиції Юлією Тимошенко, Янукович остаточно перетворився на політичного ізгоя у всьому цивілізованому світі. 


Якщо хтось сумнівася, то з засвідченням цього ганебного злочину  омбудсменом Ніною Карпачовою, не залишається жодних сумнівів у тому, що влада, а може, і особисто Янукович, санкціонували цю цинічну росправу. Мета бандитів очевидна: залякати, поставити на коліна. Страшно навіть подумати, що відвертий фашизм безкарно процвітає в центрі Європи, в країні, де скоро відбудеться Євро-2012... 

Я впевнений, що будь-яка розсудлива людина, громадянин остаточно переконався, що таке жити в країні, де править диктаторський режим, де влада окупована олігархами і криміналітетом. Ці люди давно втратили все людське. Їх не цікавить народ, їм наплювати на країну, їх цікавлять тільки гроші, що дістаються шляхом нахабного обкрадання українців. То скільки ж їм ще потрібно, щоб вони нажерлися??? Гадаю, що вони не зупиняться ніколи, доки їх не зупинить українське суспільство, люди.

Після кричущого факту жорстокого побиття Юлії Тимошенко в Качанівській колонії, Янукович остаточно перетворився на політичного ізгоя у всьому цивілізованому світі, і реакція світового співтовариства тому підтвердження. Нема сумнівів, що міжнародні інституції вже не сприймають українського диктатора як главу держави.

Я глибоко переконаний, що цей прояв відвертого садизму по відношенню до лідера української опозиції і політичного в'язня Юлії Тимошенко ще більше згуртує лави об'єднаної опозиції і стане відправною точкою реального єднання всіх патріотичних сил у боротьбі з окупаційним режимом. Зараз наше головне завдання сформувати єдиний опозиційний народний фронт для ефективного протистояння диктатурі.

Завтра, о 10.00, на Європейській площі, збираємося на спільну акцію об,єднаної опозиції на захист Юлії Тимошенко, проти ганебних політичних репресій. Тільки разом зможемо відстояти і зберегти Україну!

Приєднуйтеся, друзі. Слава Україні!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.