Влада має звернутися до США та ЄС по допомогу в розслідуванні терактів

28 квітня 2012, 11:37
Власник сторінки
український політик, народний депутат України 5-х скликань, міністр охорони довкілля та ядерної безпеки 1992-1998 рр.
0
963

Зберігається небезпека, що під час Євро-2012 Україну намагатимуться перетворити у другий Афганістан

Українська влада має негайно звернутися до урядів США, ЄС та відповідних міжнародних структур з проханням надати допомогу в розслідуванні терактів у Дніпропетровську, де внаслідок чотирьох вибухів постраждали 30 осіб.

ОБСЄ, ФБР, Пентагон, інші міжнародні організації мають достатній досвід розслідування та боротьби з терористичними та диверсійними організаціями. Україна ж за понад 20 років незалежності фактично не стикалася з такими випадками й є не зможе самостійно впоратися з їх розслідуванням. З цієї точки зору, абсолютно не має сенсу ні виліт майже всіх членів РНБОУ на чолі з Президентом у Дніпропетровськ, ні рейди з БТРами центром постраждалого міста.    

Якщо за участі міжнародних інституцій не буде дана відповідь, хто і з якою метою спланував теракти в Дніпропетровську, зберігатиметься небезпека, що під час Євро-2012 Україну намагатимуться перетворити у другий Афганістан, щоб завдяки хаосу, керованому ззовні,  остаточно дискредитувати в очах світової спільноти. Українська влада має зробити все, щоб не допустити реалізації цього ганебного сценарію. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.