Рятуймо європейську інтеграцію!

30 квітня 2012, 11:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1882
Рятуймо європейську інтеграцію!

Вони знущаються не тільки над Юлею, вони знущаються над усіма нами...

Останні події навколо Юлії Тимошенко вкотре поставили під серйозну загрозу питання європейської інтеграції України. Вважаю, що сьогодні це одна з найбільших та найсерйознішніх проблем для національної безпеки України, майбутнього нашого та наший дітей.

І повірте, це не просто слова. Сьогодні це вже об’єктивна реальність.

На жаль, сама того не розуміючи, олігархічна українська влада загнала нас і сама себе у глухий кут, вийти з якого стає з кожним днем все важче.

Підписання у грудні 2011 року Угоди про асоціацію між Україною та європейським Союзом було зірвано. Важлива політична комунікація на рівні керівництва України та ЄС заморожена. Повідомлення про скасування візиту Президента Німеччини до України, який планувався на травень цього року, наочне тому підтвердження. Численні заяви ЄС, США, Ради Європи і навіть Росії, а також низки неурядових правозахисних організацій зіпсували не лише імідж України як цивілізованої держави. Усе це робить геополітичне майбутнє нашої держави невизначеним.

З цього приводу змушений заявити таке.

Як політик та громадян я зробив багато для того, що підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС відбулося у грудні 2011 року. На жаль, з незалежних від нас обставин цього не сталося. Юлія Тимошенко дослухалася моєї поради і звернулася до лідерів Євросоюзу із закликом не прив’язувати її перебування у в’язниці до руху України в напрямку Європи.

Я щиро вдячний їй за таке сміливе рішення.

Проте, незважаючи на це, влада продовжує знущання над нею, відштовхуючи таким чином нашу державу від Європи і одночасно штовхаючи велику націю до геополітичної прірви.

У цьому зв’язку я маю намір звернутися до Європейського Союзу з відкритим листом, в якому викладу усі небезпеки, які чекатимуть на усіх нас у випадку, якщо діалог щодо європейської інтеграції остаточно зайде до глухого кута.  

Ситуація вимагає невідкладних радикальних дій.  

 

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Європейський Союз,Ляшко,ЄС,Україна,Олег Ляшко,влада,Юлія Тимошенко,Європейська інтеграція,Європа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.