Вітаю з Днем радіо!

07 травня 2012, 15:00
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
926
Вітаю з Днем радіо!

Сьогодні - День радіо :)

Вітаю щиро всіх співробітників цієї галузі і дякую за велику справу, яку ви робите! І я теж святкую цей день, бо у 2001 році працював ведучим на радіо "Континент".

Саме в цей день 7 травня Олександр Степанович Попов виступив з доповіддю і продемонстрував перший у світі радіоприймач, і здійснив перший сеанс радіозв'язку. І здається, зовсім недавно приймачі з навушниками сприймались як чудо. Але вже сьогодні радіо, телебачення, мобільний зв'язок стали незамінними атрибутами нашого життя.
Сучасний інформаційний бум – це результат праці багатьох поколінь вчених, інженерів, техніків- всіх, кого доля зв’язала з галуззю зв’язку. І тому, День радіо можна назвати святом робітників телебачення , радіомовлення, поштовиків….

Тому бажаю щастя, здоров'я і успіхів всім тим, хто оперативно інформує нас про найважливіші події, які відбуваються в країні, хто об’єднує на радіохвилях людські справи, думки і душі...

Ваш Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,День радіо
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.