Партія «Зелена планета» підтримає мене на виборах мера Києва

08 травня 2012, 08:09
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1149
Партія «Зелена планета» підтримає мене на виборах мера Києва

Разом ми завжди можемо більше, ніж поодинці

Голова партії «Зелена планета», Наталія Зубицька-Земна заявила, що  підтримає мене на виборах мера Києва. Також вона повідомила, що 10 травня відбудеться Політрада партії, під час якої буде прийнято рішення підтримати мою кандидатуру.

«Ми підтримаємо Олега Ляшко під час виборів мера, оскільки знаємо, що він дбає про людей і про їх здоров’я, він думає про екологію міста і переймається умовами, у  яких живуть люди. Він свідомий того, що найбільша цінність у державі - це здорові люди. Я впевнена, що він буде ефективним на посаді мера столиці, зможе захистити місто і людей. Жодна людина, яка займає своє місце у нинішній владі, не звертає увагу на кричущі проблеми так, як Олег Валерійович. Він нічого не боїться і не зупиняється на півдорозі, і якщо поставив мету, втілює її у життя», - вважає Наталія Зубицька-Земна.

Також Наталія пообіцяла мені допомогти у вирішенні стратегічних питань, які насамперед хвилюють жителів столиці. А саме, сприяти у вирішенні питання забезпечення громадян доступними лікарськими засобами.

«На сьогоднішній день більше мільйона людей ризикують лишитись без ліків. Народні депутати лобіюючи інтереси свого бізнесу, маючи свої аптеки, закривають ті аптеки, які допомагають мільйонам жителів Києва отримати ліки за доступними програмами. Програма доступних ліків дає можливість інвалідам і пенсіонерам, які не в силах купити дорогі ліки, отримати лікарські засоби, зберігаючи кошти у своїх гаманцях», - підкреслила Наталія Зубицька-Земна.

Я даю слово, що після перемоги на виборах мера столиці, ми проведемо місцеву реформу в медицині, яка полягатиме у безкоштовному діагностуванні хвороб та наданні консультацій жителям міста кваліфікованими фахівцями.

А партії «Зелена планета» на чолі з Наталією Петрівною Зубицькою-Земною щиро дякую за допомогу і підтримку!



Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,вибори мера Києва,партія «Зелена планета»,Наталія Зубицька-Земна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.