Янукович і Азаров - на пенсію!

18 травня 2012, 12:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
985
Янукович і Азаров - на пенсію!

Вимагаю від Януковича та Азарова щоб негайно йшли на пенсію

Під час "години запитань до уряду"  я задав віце-прем'єр-міністру – міністру соціальної політики Сергію Тігіпко питання про те, чому в Україні при владі більшість чиновників-пенсіонерів, які одночасно отримують зарплату і пенсію.

 Вони кажуть, що не знають як вирішити питання безробіття і працевлаштування молоді. А проблема в тому, що у нас, починаючи від прем'єр-міністра, мало не половина уряду - пенсіонери.

На сьогоднішній день в Україні 4 мільйони пенсіонерів отримують менше 1 тисячі гривень на місяць, в той час, як пенсія прем'єр-міністра Азарова становить 20 тисяч гривень щомісяця, а заробітна плата – 45 тисяч гривень.

Шановні члени уряду, скажіть, чи не настав час в умовах, коли майже 2 млрд грн. становить заборгованість по зарплатах, щоб ви прийняли рішення і припинили виплачувати зарплати і пенсії членам уряду, поки прості українці не отримають виплати, які належать їм по праву? Яке ви маєте право гребти такі гроші, коли люди голодують?

Відповідаючи на моє запитання, Сергій Тігіпко визнав, що на сьогоднішній день 3 млн 600 тис українців отримують пенсії нижче 1 тис. грн. щомісяця.

«Якщо говорити по суті питання, то, пане Ляшко, я Вас повністю підтримую. Що стосується тих людей, які працюють в держустановах, то ми визначили ті тимчасові межі, до яких держслужбовець може працювати ... На жаль, 2 мільйона пенсіонерів одночасно працюють - отримують зарплату і пенсію, оскільки маленькі доходи їм доводиться це робити. Що стосується конкретних питань до певних людей, то я можу відповідати лише за себе", - пояснив він.

Геть пенсіонерів з держслужби! Треба дати можливість працювати молоді, дати їм можливість заробляти собі на пенсію. Бо у нас на сьогоднішній день Президент - пенсіонер, голова уряду – пенсіонер. Азаров - для пенсіонерів!

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Азаров,президент,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,молодь,пенсія,уряд,Тігіпко,пенсіонери,прем'єр-міністр,віце-прем’єр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.