Режим нищить свободу слова в інтернеті! Перша спроба провалилася (оновлено)

01 червня 2012, 11:25
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
6373

Сьогодні у соціальній мережі Фейсбук було заблоковано акаунти відомих українських журналістів: В.Кіпіані, С.Лещенка, Т.Даниленко, а також активіста Р.Шрайка. Формулювання- таких людей не існує...

Тільки вчора на Блог-платформі Кореспонденту обговорювали питання цензури в ЗМІ та свободи слова в Україні.

А сьогодні почалося... Влада нахабно залізла у єдиний вільний від цензури простір, в інтернет, у мережу Фейсбук. Це робиться дуже просто. Проплачені тролі починають масово скаржитись на відповідні акаунти. в результаті-блокуання. Отже, маємо дуже небезбечний сигнал для всього українського суспільства і зокрема інтернет-спільноти..

Режим Януковича робить все, щоб відрізати людей від об,єктивної інформації, тепер навіть у мережі. Вони вже повністю контролюють телебачення і практично всі друковані видання. Єдине на що вони не могли впливати - це інтернет. Зроблено перший крок. За ним підуть наступні. Вони не зупиняться.

Те що відбулося у ФБ з нашими журналістами стосується нас усіх,  це може статися з кожним. Якщо ми це проковтнемо, то завтра нас чекають автозаки,  арешти на вулицях, заборона "більше трьох не збиратись" і т.д.

Щойно мені повідомили, що масово зникають і інші акаунти, зокрема тих людей, що виступають проти влади у соціальних мережах.

Друзі, прохання максимально поширити цю інформацію і надати їй розголосу. Тільки суспільний резонанс і наша єдність завадить їм робити свою чорну справу.

Слава Україні!

P.S. Щоб не знімати публікацію, повідомляю, що  роботу всіх заблокованих акаунтів відновлено. Ми оперативно підняли "хвилю", надали розголосу, гадаю, що саме це й допомогло. Але розслаблятися не варто. Напевно сьогодні була "пристрілка", вони перевіряли реакцію та оперативність реагування на подібні речі.  Друзі, тільки так, тільки разом потрібно з ними боротися.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.