Мене обрали головою спілки вкладників Ощадбанку

02 червня 2012, 10:40
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1193
Мене обрали головою спілки вкладників Ощадбанку

Сьогодні, 2 червня в готелі "Козацький" пройшов з'їзд Всеукраїнської спілки ошуканих вкладників Ощадбанку СРСР. Мене обрали Головою цієї організації

Делегати з усіх областей України підтримали мою кандидатуру. Щиро дякую їм за цей кредит довіри і зроблю все, щоб захистити їх та повернути наші гроші. Всеукраїнська спілка вкладників Ощадбанку СРСР існує вже 15 років і налічує понад 500 000 членів. А всіх ошуканих вкладників в Україні 8 мільйонів. Певен, ми об'єднанаємо всіх і змусимо повернути те, що нам належить. Помилки Всеукраїнської спілки минулих років полягають у тому, що під кожні вибори вони вірили обіцянкам влади і підписують з нею меморандуми. Підписували з бандитами Кравчуком, Кучмою, Ющенком і Януковичем. Більше так не буде! Щоб повернути гроші - треба діяти радикальними методами. Тепер ми самі йдемо до влади під знаменами Радикальної партії, матимемо фракцію, не підемо на компроміс із нинішнім режимом і змусимо віддати людям гроші.

 

Олег Ляшко,

Голова спілки ошуканих вкладників,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,радикальні дії,Голова спілки ошуканих вкладників,ошукані вкладники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.