Регіонали готуються до побоїща?

05 червня 2012, 03:06
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
2831

Власні спостереження з місця дислокації "захисників" російської мови в Маріїнському парку

Після нічного відвідування  «захисників» російської мови під ВР напросилися не втішні висновки...


Здається, що заради знищення української мови, а за нею й державності, ПР буде готова піти на силовий конфлікт, як під стінами ВР так і в сесійній залі. І все це  заради прийняття злочинного законопроекту регіонала Колесніченка? Маячня.

В Маріїнському парку і околицях блукає вже близько тисячі « захисників» російської мови, прихильників ПР, у спортивних костюмах. Є п'яні та агресивно налаштовані.

Я був під ВР близько третьої години ночі. Спеціально поїхав подивитися, що там відбувається.

Сцену для підтримки регіоналів встановили прямо на вул. Грушевського!!! Посеред дороги. Сама вулиця перекрита. Під'їзди з усіх боків теж перекриті «активістами» в спортивній формі. От такий карт-бланш для своїх. Їм дозволено все. У парку і околицях ходять люди сумнівної зовнішності, багато з них неповнолітні, на вигляд 15-16 років. Серед цієї молоді були випивші.

Майже ніхто не розуміє навіщо сюди приїхав, але ведуть себе дуже агресивно.
Я спробував поспілкуватися з кількома з цих «бравих» хлопців. На запитання, що вони тут роблять була відповідь: «Что надо. Завтра увидишь». Деякі, під впливом алкоголю дуже агресивно реагували на мою українську сорочку, проводжаючи мене криками про бандерівську сволоту і добірним матом. Що-небудь доводити і пояснювати було безперспективним. Міліція веде себе спокійно, нічим не перешкоджаючи цим «мітингувальникам".


Я б дуже хотів помилитися, але у мене склалося враження, що люди яких регіонали привезли і збирають в Києві будуть готові і до силового протистояння.

Те, що зараз роблять регіонали - це злочин проти власного народу. Це шабаш, політично-кримінальний бєспрєдєл, в найгірших його проявах. Безумовно, все це відбувається з благословення Януковича. Я дивуюся якими треба бути невігласами, щоб влаштувати цю політичну, нікому не потрібну, провокацію за три дні до початку Євро-2012. Янукович вже  ізгой в цивілізованому світі. Якщо сьогодні, не дай Бог, щось станеться, якщо раптом проллється кров, це остаточно поставить хрест на проведенні Євро. Сюди вже точно ніхто не поїде. Ну, а Янукович стане не виїздним. Але найголовніше, що народ України знову буде розділений за національним і мовним принципом. Це стане трагедією кожного громадянина. Хоча, мені здається, що їм наплювати. Вони готують Білорусію в Українї. 

Ми не можемо цього допустити!

На жаль, я не виключаю, що сьогодні можливе силове протистояння як під стінами ВР, так і в сесійній залі. Влада не зупиниться ні перед чим. Думаю, що регіонали вже провели «жалісливі» бесіди зі своїми незгодними, литвинівцями і рибаковцями, відібрали у них картки і готові форсувати свій злочинний законопроект. Але рано чи пізно за ці злодіяння доведеться відповідати. Адже прийняття цього законопроекту - це прямий шлях до відкритого громадянського конфлікту в Україні. Це вже не жарти. І ми зробимо все можливе, щоб не дати можливості правлячому режиму знищити країну.

Звертаюся до провладної більшості у ВР: Схаменіться!!!! Нам нема чого ділити! Ми всі - українці! І східняк і західняк. Всі хто проживає на цій благодатній землі. Відмовтеся від шматування нашої країни, поки не пізно! Проблем з російською  мовою в країні не існує. Є значно важливіші питання які потребують розв,язання: економіка, соціалка, пенсійне забеспечення, зарплати, безробіття і т.д....Займіться справою!  Не відволікайте увагу громадскості від головного, створюючи штучні приводи для протистояння. Прийде час, вам цього люди не простять.

А ми, друзі, сьогодні маємо  бути разом! Всі, хто вважає себе патріотом України, незалежно від національності, політичних вподобань та віросповідання. Україна потребує нашого захисту!  Слава Україні!




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.