Хай Бог береже Вас, дорогі лікарі!

17 червня 2012, 16:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1165
Хай Бог береже Вас, дорогі лікарі!

Дорогі лікарі та інші працівники медичної галузі, щиро вітаю Вас з фаховим святом!

Ви - мужні героїчні люди, які рятують наші життя і здоров'я! Дякую, що Ви є! Особливо дякую лікареві-фоніатру Сергію Івановичу Панченку, який допоміг мені повернути мій голос, який я зірвав, коли кричав на Азарова у Верховній Раді. Також дякую іншим медпрацівниками, які лікували мене, мою маму, мою дружину, мою донечку та всіх дорогих мені людей. Будьте здорові і щасливі, хай Бог береже Вас і підтримує у цій нелегкій справі. Сумно, що в бюджеті на 2012 рік на медицину всього 12 мільярдів гривень, натомість на систему органів державної влади - 20 мільярдів, з яких тільки на утримання Президента - 1,5 мільярди. Тобто для нинішньої влади їх особистий комфорт і забаганки важливіше життя і здоров'я людей. Ми радикально змінимо ситуацію: наша медична галузь буде провідною у світі, а кожен її працівник матиме високу зарплату і гідне життя!

 

Ваш Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: медицина,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,лікарі,лікар-фоніатор Сергій Іванович Панченко,день медичного працівника
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.