Наталія Розинська піде до Верховної Ради від РПЛ

19 червня 2012, 09:33
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1177
Наталія Розинська піде до Верховної Ради від РПЛ

Телеведуча та громадський діяч Наталія Розинська балотуватиметься до Верховної Ради від Радикальної партії

Вона спробує свої сили на мажоритарному окрузі в Шевченківському районі столиці.

В наступному парламенті нам потрібні бійці, які будуть боротися за справедливість. Наталка Розинська, хоч і жінка, але продемонструвала країні свій бійцівський характер, за що сильно постраждала.

За  20 років незалежності в Україні так і не відбулося ротації політичних еліт. Від виборів до виборів ми бачимо одних  і тих же. З цих людей вже попіл сиплеться, а вони продовжують шкандибати у Верховну Раду.

Старих комсомольців треба гнати в шию і приводити до влади молодих людей з новими поглядами на життя, здатних на вольові вчинки.

Саме до таких я відношу Наталку Розинську. Вона не з тих, хто буде спокійно дивитися на свавілля влади. Це та жінка, яка й без депутатського мандату веде боротьбу з режимом, чого не скажеш про більшість чоловіків-"опозиціонерів" у парламенті.

Слід зазначити, що РПЛ - Радикальна партія Ляшка - буде виставляти своїх кандидатів по всіх округах у столиці.

Наразі в рядах партії відбувається відбір найкращих кандидатів, які підуть до Верховної Ради, і боротимуться за чесність та  справедливість.


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Розинська,Олег Ляшко,вибори,liashko,oleg liashko,rpl,Наталія Розинська
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.