Азарову - картоплю з дустом! (ФОТО, ВІДЕО!)

20 червня 2012, 10:59
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
970
Азарову - картоплю з дустом! (ФОТО, ВІДЕО!)

Сьогодні ми з однодумцями провели під стінами Кабінету міністрів акцію протесту на захист національного виробника

Я на своєму автомобілі під'їхав до будівлі Кабміну і вивалив з машини півтони вітчизняної картоплі.

Азарову байдужа доля простих людей. В цій картоплі їх сили, піт і сльози, а ці держиморди, не звертаючи уваги на важку працю селян, нахабно псували ту картоплю, переїжджаючи її на своїх дорогих мерсах.

А куплені міліціонери під кабміном, пів години думали який протокол завести на мого водія. А в результаті заставляли таксиста, який нічого не бачив, підписати протокол, нібито він був учасником правопорушень, яких, насправді, не було. Слава Богу, у нас ще є чесні люди, бо той таксист відмовився підписувати наклеп на мене.


Минулої неділі спілкувався з людьми на базарі у місті Козелець Чернігівської області, селяни розповіли, як їм важко жити. 83-річна жінка зі сльозами на очах розказала, що не може продати вирощену власноруч картоплю, якої у неї півтони, навіть по ціні 30 копійок за кілограм. Викупивши всю цю картоплю по гривні за кілограм, я привіз її до уряду.

Хай урядовці їдять її сирою! А то Держуправління справами закуповує імпортну малину по 670 гривень за кілограм для чиновників, щоб вони подавилися! А наші селяни не можуть продати свою картоплю навіть за копійки.


Взагалі, вважаю, що розвиток аграрної галузі має бути одним з головних пріоритетів нашої держави. Також, я проти продажу землі і за суттєве обмеження імпорту сільськогосподарських товарів в Україну.

В світі більше 7 мільярдів населення. Щодня зростає кількість тих, хто недоїдає.

Це наш історичний шанс, бо світ помре з голоду без України!


Так, як Об’єднані Арабські Емірати збудували наддержаву в пустелі, скориставшись нафтою, так і Україна може стати світовим економічним лідером, скориставшись чорноземом.

Наша рідна земля може годувати весь світ, врятувавши його від продовольчої кризи. Натомість нині ми не тільки не годуємо світ, а й самі їмо єгипетську картоплю, бразильське м’ясо, китайську гречку і аргентинські яблука.

Минулого року, побачивши у Рівному в супермаркеті єгипетську картоплю,я скупив її і розтоптав.

Відео :

Родюча українська земля дорожче арабської нафти. З метою відродження й розвитку українського села ми виступаємо проти продажу земельних угідь. Замість продажу землі ми маємо торгувати сільгосппродукцією, давши селянам низькі податки і дешеві кредити.

Отоді ми, українці, будемо справжніми господарями на своїй землі. А весь світ їстиме чернігівську картоплю і херсонську пшеницю!

ВІДЕО : 

БІЛЬШЕ ФОТО :


 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,картопля,Кабмін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.