Путін публічно принизив українського диктатора

12 липня 2012, 17:18
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
6673

І дарма, що той тимчасово виконує обов,язки президента України

Вчора в Криму, президент Росії Володимир Путін в чергове показав своє зверхнє і негативне ставлення  до Януковича, запізнившись на заплановану  зустріч на 4-ри години!!!!.

Не дивує. Адже кадровому гебісту важко на рівних спілкуватися з двічі "сходившим"... Для Путіна - це "не попонятіям"...Навіть ганебний "мовний" законпроект Колісніченка-Ківалова не змінив відношення Путіна до свого українського "колеги"

Зустріч з байкерами, на чолі з якимось Хірургом виявилися для "цара-батюшкі" всєй Русі значно важливішими ніж зустріч з нинішнім керівником України. Мрак... Гадаю, що Путін не поступив би так навіть з президентом Буркіна Фасо або Бурунді. 

Неймовірний, просто вражаючий, публічний прояв зневаги та дипломатичної некоректності по відношенню одного президента  до іншого.

І не дивлячись на таку відверту зневагу зі сторони Путіна Янукович, практично, стоячи перед "руським самодєржцем" на колінах,  продовжує планомірно і послідовно здавати інтереси України в угоду північному сусіду. 

Не беручи до уваги тему їхніх перемовин ( це предмет окремої дискусії), ясно одне, що Янукович - ізгой. Всюди. В усьому цивілізованому світі, навіть у "братній" Росії. І не допомогло йому ані Євро, ані все інше.

І як би він не стелився і не принижувався перед Путіним, це відношення не зміниться ніколи, це очевидно.

Отже, в котре маємо підтвердження того, що нинішня українська влада, тобто, кримінальний режим Януковича, є абсолютно безперспективним і у внутрішній ситуації, і з точки зору міжнародного визнання України.  І це аксіома.

No comment. Ганьба! 

P.S. Хоча, я переконаний, що Януковичу байдуже. А от страждатимуть, на жаль,  пересічні українці.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.