Кандидати від Радикальної партії на Луганщині

13 липня 2012, 07:01
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1513
Кандидати від Радикальної партії на Луганщині

Боляче бачити, як стогне моя рідна Луганщина, окупована регіонально-комуністичною зграєю бандюганів

Ви подивіться, кого висуває сьогодні в депутати влада? Люди з кримінальним минулим, сумнівною репутацією в бізнесі та політиці. Вони вже сьогодні відкрито ведуть підкуп виборців брудними грошима, заробленими на копанках та відкатах, а також подачками з продуктів, прострочених у власних магазинах.

Що можуть дати людям такі політики, коли прийдуть до влади? Пан Гончаров з кримінальним минулим чи пан Медяник, який готовий щоденно міняти політичний колір заради бізнесової вигоди? То він очолював штаб Ющенка, потім висувається від комуністів до міської ради заради посади голови бюджетної комісії. І, маючи двомісячний стаж членства у Партії регіонів, вже висунутий паторганізацією у кандидати в депутати. Або пан Тихонов, який вже давно на пенсії та має думати про онуків, а замість того бреше мешканцям моєї рідної Білокуракинщини і раздає пенсіонерам окуляри. Для того, щоб його прізвище в бюлетенях не пропустили?

І такі приклади – в кожному окрузі Луганщини.

Натомість так звана об'єднана опозиція виставляє слабких, відверто непрохідних кандидатів, які бояться боротися з регіоналами і комуняками, які не здатні дати людям реальної альтернативи. Місцеві вассали Яценюка і Турчинова грають на користь влади. Мої однодумці йтимуть від Радикальної партії на противагу бандитам з Партії регіонів та Компартії. І ми переможемо за Вашої підтримки!


Сергій Шакун, лідер Луганської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка, громадський діяч, підприємець, округ №113: Білокуракинський, Кремінський, Новоайдарський, Сватівський, Старобільський, Троїцький райони.


Григорій Пригеба, лідер "Народного фронту Луганщини", член Політради Радикальної партії Олега Ляшка, округ №109: Ленінський район м. Луганська, Краснодон та Краснодонський район.


Вячеслав Шевчук, мій помічник, громадський діяч, округ №106: Сєвєродонецьк та частина Попаснянського району.

Час ще є, але він швидко спливає. Якщо ви дійсно вірите в ротацію еліт країни, якщо ви хочете зробити кращим майбутнє ваших земляків, якщо ви хочете піднімати Україну з колін – приєднуйтеся до команди Радикальної партії!

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії


www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ющенко,Яценюк,Турчинов,Луганщина,Ляшко,Вячеслав Шевчук,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,вибори,Партія регіонів,liashko,oleg liashko,rpl,Григорій Пригеба,Медяник,Сергій Шакун,"Народний фронт Луганщини",Гончаров
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.