Харківський "авторитет" Гепа-Кернес підставив Януковича, "зеленкою"...

16 липня 2012, 13:49
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
3725

Я так розумію, що "зеленка" і п,яні кримінальні відморозки стали сьогодні головним аргументом Януковича в боротьбі проти Юлії Тимошенко. Ну-ну...

Кернес і сьогодні не був оригінальним, коли його "відморожені" найманці облили захисника лідера опозиції Юліі Тимошенко, нардепа Сергія Власенка "зеленкою". Ну, що тут скажеш - варвари, примітивні маргиналізовані покидьки. Ну і що далі?...

А далі, напевно, варто чекати погромів, бандитських візитів під оселями опозиціонерів, вибивання вікон, побиття людей, начеб-то "на побутовому грунті", підпали, протикання шин в машинах, погрози родичам і т.д.

Нічого, ми готові, ми вже це проходили і не раз.

Навіть зовсім недавно, 10-го липня, під харківським апеляційним судом. Вся країна спостерігала відверту, брудну, бандитську провокацію харківської влади, коли група п,яних злочинців вчинила бійку з мирними демонстрантами, що прийшли підтримати Юлію Тимошенко. Наприкінці акції ці нелюди також кинули в мітенгувальників кілька презервативів з зеленкою. До речі, дісталось і мені, але я до того ставлюся філософськи. Потім були дивні люди, з "надзвичайно інтелігентними" обличчями та пікет з велосипедом, в аеропорту, що виставили проти доктора Тимошенко Хармса і т.д. Як це все банально і огидно.

Так от. Нічого нового ми не побачили, все як і в далкому 2004-му. Ті самі провокатори-бандити в спецкуртках комунальників, брутальна лайка, спровоковані бійки, чорнила,

Мдааа."Не блещет" влада креативом. Саме так, коли нема аргументів, коли нема, що сказати суспільству, приплічники диктатури користуються методами ганебних провокацій та політичного тероризму.

Ну, що тут скажеш, Бог в поміч... Одного не можу зрозуміти, що саме ці "дєятєлі" хотіли довести? Яку мету вони переслідували? Надломити Сергія Власенка? Смішно, це повня дурня. З психікою у Сегія все гаразд, не з лякливих, не зламається. Показати, що в Україні "є незадоволені процесом над Тимошенко противники опозиці"? Можливо є. Але після таких дій цих відвертих злочинців стає зрозуміло одне, ці "незадоволені" мають відверте кримінальне обличчя. Це люди, що за гроші, виконуючи забаганки провладних політиканів, втратили будь-яке розуміння щодо елементарних норм загальнолюдської та й християнської моралі.

Знаєте, я завжди наголошував на тому, що мова "чорнухи", лайки, провокацій, насильства та переслідувань - це мова слабких. Бо сильний опонент користується мовою чіткої аргументації своєї політичної позиції. До подібних ганебних речей вдаються лише тоді коли всі аргументи вичерпані.

Значить, вагома політична позиція Януковича відсутня. Значить, він - слабак? Тоді нема про що говорити.

Переконаний, в найближчі часи нас чекає ще багато подібних провокацій.

Взагалі-то, якщо бути об,єктивним то Кернес банально підставив, я б навіть сказав, зганьбив Януковича. Саме так. Вони ще раз продемонстрували всьому цивілізованлму світу всю примітивність та злочинну спрямованість правлячого режиму. Вони, в котре, довели абсолютну безперспективність Януковича і його режиму у сфері дотримання або прагнення до європейськи цінностей та міжнародних правових норм.

Кернес, власне, як і Янукович, у своєму житті керуються їхньою кримінальною сутністю, злочинною ментальністю, бо обоє, в цьому смислі, пройшли " правильную школу жизни". А отже, чекати від них чогось інакшого не варто.

Сором і ганьба!

Ну, а нам, дорогі читачі, спостерігаючи на все це, потрібно робити висновки. Добре подумати в якій державі ми хочемо жити... І залежить це від кожного з нас.

А тим часом, Юлія Тимошенко і у в,язниці залишається незламним, єдиним лідером української опозиції. І як всі ми розуміємо, саме її так боїться Янукович, саме її визволення для нього як "дорога в пекло". Але представникам кримінального режиму, рано чи пізно, прийдеться відповідати за свої безчинства. І перед Богом, і перед людьми.. Тримаймося! Слава Україні!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.