«Україна без Януковича" на Київщині набирає обертів

19 липня 2012, 13:01
Власник сторінки
политик
0
1980

За кілька днів акцію підтримали сотні людей...


Київська область розпочала масштабну всеукраїнську акцію «Україна проти Януковича!», мета – зупинити антиукраїнський наступ та припинити повноваження президента Януковича».

Країну потрібного годувати, лікувати і навчати, а якщо влада нездатна цього зробити, то вона повинна піти у відставку і не мордувати народ.  «Україна проти Януковича» - це не політична акція, а згуртування людей з метою захисту своєї родини, своєї країни від антинародного окупаційного режиму Януковича.

Закликаю українців не бути байдужими до свого майбутнього, до  долі свої дітей і приєднатися  до судового позову Об’єднаної опозиції у Вищий адміністративний суд, котрий  ляже в основу діяльності парламентської комісії з усунення президента Януковича від влади. Навіть якщо суд відмовить у позові, то ми подамо позов до Європейського суду з прав людини або в інші міжнародні суди. Об'єднана опозиція готова  боротися з цим олігархічним режимом до кінця. 

В Київській області встановлено більше 50 наметів в усіх містах і районних центрах Київщини, де громадяни зможуть заповнити всі необхідні документи, аби приєднатися до позову. 

Янукович боїться написати заяву про відставку, але ми разом змусимо його це зробити. Якщо він думає, що володіє 46 мільйонами українців, країною, то він помиляється. Єдиним джерелом влади є народ, і нам вирішувати бути йому президентом чи ні. Тому ще раз закликаю жителів Київської області приєднатися до судового позову Арсенія Яценюка проти Президента Януковича та сказати «Ні» олігархічному режиму цієї влади!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.