Я вимагаю ввести присягу при отриманні паспорта

22 серпня 2012, 11:53
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
778
Я вимагаю ввести присягу при отриманні паспорта

Я Ініціював законопроект у Верховній Раді про присягу при видачі паспорта.

Пропоную при видачі паспорта брати публічне зобов'язання з громадян бути вірними Україні, і не брати хабарі.

15 серпня я зареєстрував у Верховній Раді відповідний законопроект за 11081, яким під час отримання паспорта громадянина України пропонується ввести присягу наступного змісту:

«Проектом закону пропонується текст присяги, відповідно до якого особа зобов’язується не брати хабарів, не використовувати своє службове становище для власного збагачення або збагачення близьких, а також присягає не мати іншого громадянства водночас з громадянством України».

У разі відмови громадянина публічно в урочистій обстановці принести таку присягу йому буде відмовлено у видачі паспорта.

Такий крок дозволить викорінити корупцію в Україні, і засвідчить справжню відданість українців своїй державі та покращить імідж країни. У разі прийняття такого законопроекту у  Верховній Раді, в Кабміні та на Банковій, - у майбутньому не буде зажраних олігархів та хабарників.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: паспорт,Верховная Рада,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Радикальная партия,Україна,Олег Ляшко,liashko,олігархи,хабарництво,Банкова,oleg liashko,rpl,Кабмін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.