Не віддамо наші поля під імпортні трактори!

06 вересня 2012, 14:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1018
Не віддамо наші поля під імпортні трактори!

Вчора я відвідав міжнародну агропромислову виставку-ярмарок «АГРО-2012»

Вже багато років,цей захід є загальнодержавним і найбільшим в агропромисловому комплексі України. Його організатори стверджують, що з кожним роком зберігається позитивна динаміка росту і якості пропонованих послуг, та збільшується кількість зарубіжних і вітчизняних учасників.

Але я не згоден з цим твердженням, бо за три години блукання по виставці я ледве знайшов представників України. На самому вході у Виставковий центр представлена західна техніка різноманітних марок, а українці сховані десь у самих дальніх кутах павільйону.

Мало того, наших представників, опинилось на стільки мало, що мені навіть стало соромно за Україну. Ця влада довела народ до того, що нам приходиться їсти єгипетську картоплю і китайську гречку. Вони роблять все для занепаду українського виробництва у всіх галузях.

Навіщо закупати дорогу техніку за кордоном, якщо у нас є вітчизняне виробництво, яке треба підтримувати і розвивати.

Коли Радикальна Партія матиме більшість в парламенті, то однією з наших основних задач буде підтримка вітчизняного виробника, та розвиток і реалізація державної аграрної політики.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії

www.liashko.ua
www.rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: виставка,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,влада,liashko,oleg liashko,rpl,аграрна політика,Агро-2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.