Земельний банк перетворить українців на кріпаків

07 вересня 2012, 10:21
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1295
Земельний банк перетворить українців на кріпаків

6 вересня майже опівночі Верховна Рада прийняла закон про створення Земельного банку

За відсутності журналістів і більшості депутатів у сесійній залі, влада вирішила проголосувати закон, розгляд якого було відхилено на ранковому засідання парламенту. Я зареєстрував у Верховній Раді альтернативний законопроект про скасування продажу землі і пропоную оброблювати землі сільгосппризначення на арендній основі. Ми, Радикальна партія, виступаємо категорично проти продажу української землі. Продавши землю, влада хоче мільйони українських селян пустити по світу з протягнутою рукою, перетворити їх на батраків в руках пана. Замість того, щоб запропонувати нову економічну політику, яка відродить село, вони пішли шляхом продажу землі. Обезземелення селян перетворить їх на кріпаків. Це злочин проти українського народу. Це державна зрада! Регіонали прийняли цей закон вночі, щоб наша преса не показала, як вони дерибанять країну. Нас позбавили мови, сьогодні у нас забирають землю.


Той злочин, на який сьогодні йдуть ці ненажери заради власного збагачення може призвести до того, що Україна зникне з геополітичної карти світу.Навіть головне науково-експертне управління Верховної Ради розкритикувало цей закон, в частині того, що ним передбачається надання повноважень центральному органу виконавчої влади з питань земельних ресурсів щодо розпорядження державними сільськогосподарськими землями, забираючи такі повноваження у місцевих держадміністрацій.Треба брати приклад з Ізраїлю, 95% землі якого належить державі, бо вони розуміють її стратегічне значення. 60% цієї землі - не чорнозем, а пісок, на якому вони тричі на рік збирають врожаї, а ми давимось єгипетською картоплею і китайською гречкою, маючи таку славетну землю.


Що ж у нас лишиться, якщо країна продаватиме землю? Що нинішні можновладці вирішать продавати далі?! Людей?!!! Як Аллах дав Еміратам нафту, так Україні Бог дав землю. Це наш найбільший скарб, який ніхто не має права продавати! Нафта сьогодні є, а завтра її не буде, а наша рідна земля - вічна. Вже сьогодні в світі мільярд людей не доїдає, земля - історичний шанс нашої держави, ми можемо годувати півсвіту. Продавати треба не землю, а сільськогосподарську продукцію. Вклоняюсь нашій святій землі, цілую її, їм, відчуваючи її незрівнянний смак. Наша рідна земля така, що хоч на хліб її маж. Продавати землю - це продавати майбутнє наших дітей!

 



Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії


www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Земля,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,rpl,законопроект про заборону Партії регіонів,Земельний банк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.