Рибаков від мене втік

09 вересня 2012, 14:11
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1955
Рибаков від мене втік

Тому, що боїться

Вчора я відвідав батьківщину великого українського письменника і кінорежисера Олександра Довженка – Сосницю Чернігівської області. Туди мене запросили місцеві жителі, щоб відсвяткувати з ними День селища. Коли ми разом із моїми однопартійцями Василем Амельченко, який балотується до парламенту по 207 округу, та Василем Волошко приїхали до Сосниці, виявилось, що без запрошення туди приперся голова тушок Рибаков, який відзначився у Верховній Раді скуповуванням депутатів. Коли Рибаков дізнався, що я присутній на святі, він злякався і втік. Навіть не виступив на сцені, яку встановили за його гроші. Я скористався цією можливістю і виступив перед селянами - критикував владу за її ж гроші. Яке має моральне право Рибаков виступати перед селянами, якщо він навіть не може два слова докупи зв’язати, не те, що б діло зробити? Цей зрадник покинув Юлію Тимошенко і пішов жерти з корита Партії регіонів. Він навіть з журналістами у парламенті поспілкуватись не може – тікає поперед широкі спини своїх охоронців. Та селяни його в очі ніколи не бачили, бо він боїться вийти до них. А Ляшка знають. І ті, хто аплодує мені, плюють в обличчя таким, як Рибаков. Тому, Рибаков, ти правильно зробив, що втік. В наступному парламенті тебе, все одно, не буде. Впевнений, виборці 207 округу підтримають не тушку Рибакова, а борця за людей, мого багаторічного соратника, кандидата від Радикальної партії Василя Амельченка.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

 

www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Ляшко,Олег Ляшко,liashko,Юлія Тимошенко,oleg liashko,rpl,Чернігівська область,207 округ,Сосниця,Рибаков
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.