Єдина опозиційна команда звільнить Київ від окупаційної влади

10 вересня 2012, 15:23
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
1835

12 вересня 2012 року о 10.00, в ІА "Українські новини" відбудеться спільна прес-конференція кандидатів у народні депутати України від Об,єднаної опозиції та ВО Свобода в мажоритарних округах м.Києва

Тема: Єдина опозиційна команда звільнить Київ від окупаційної влади.

Київ – стратегічний центр. Для всієї України голосування в столиці має стратегічне значення, саме тут буде вирішуватись доля не лише киян а й України. За двадцять років незалежності столиця стала потужний бастіоном національно-демократичних сил. Він має значний матеріальний, інтелектуальний потенціал, осередки головних опозиційних сил, стійкі демократичні традиції.

Провінційно-обмежене и тому маргінально-гонорове «Усе будет Донбасс!» тут не проходить. Спроби нав’язати апробовані в регіонах правила гри не сприймаються, та ігноруються, мають місце протестні тенденції. Влада відчуває на собі не просто неприйняття, а прояви ворожості з боку киян. Не допомагають ні парадний оптимізм муніципальних ЗМІ, ні естакади побудовані за гроші киян, ні цільові фінансові вливання. Реальний рейтинг ПР в Києві не більше 8%, владних мажорітарщиків 12% і то за рахунок підкупів і маніпуляторних технологій. Об’єднана опозиція разом зі Свободою в столиці є лідерами симпатій серед киян.

Саме тому владний режим кинув сюди значний тіньовий фінансовий та організаційний ресурси.. Використовує маніпулятивні технології, готує колосальні масштабні фальсифікації та провокації. «Двійники», «незалежні», «нові опозиціонери», "чорні" технології і т.д.. Погрози, залякування, «телефоний тероризм», загравання, популізм, фальшива соціологія, підвоз "голосуючих" та ін.

Про сучасну розстановку політичних сил в столиці, про провокації з боку представників режиму, про нові технології влади спрямовані на спотворення результатів волевиявлення в столиці, про методи та засоби протистояння фальсифікаціям і провокаціям влади, а також про свої перші ініціативи після перемоги опозиції в столиці говорять кандидати в народні депутати України у мажоритарних округах м. Києва, представники Об’єднаної опозиції "Батьківщина" та ВО Свобода :  

Володимир Бондаренко (виборчий округ 219),Дмитро Андрієвський (в/о 222), Володимир Яворівський (в/о 213), Володимир Ар,єв (в/о 218), Олександр Бригинець (в/о 217), Андрій Іллєнко (в/о 215), Леонід Ємець (в/о 221), Ксеня Ляпіна (в/о 216), Віталій Ярема (в/о 212), Олександр Чорноволенко (в/о 220), Сергій Терьохін (в/о 211), Юрій Левченко ( в/о 223), Юрій Ганущак (в/о 214)……..

 Прес-конференція відбудеться 12 вересня о 10.00 в ІА «Українські Новини», Київ, Еспланадна, 20.
---
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.