Напади бойовиків ПР. Залякування. Різанина. (ЕКСКЛЮЗИВНЕ ВІДЕО)

20 вересня 2012, 11:12
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
1947

Про події, що передували звірячому побиттю та замаху на життя довіреної особи кандидата в депутати від Об,єднаної опозиції "Батьківщина" Д. Андрієвського Максима Шкуро. А також, відео з місця подій.

Вирішив не писати великий текст, а просто показати (тим хто ще не бачив) наше відео стосовно тих подій, що відбувалися протягом дня у 222-му виборчому окрузі м.Києва 18 вересня.

Скажу одне: у когось зірвало дах. І ми здогадуємось у кого... Пролилася кров. Справжня, реальна.

Є межа не тільки грубим порушенням законодавства та ганебним явищам під час виборчої кампанії, є ще межа елементарної людської моралі. З відео ви все зрозумієте самі. Побачите як відверто, неприховано коять злочини кримінальні братки від регіоналів, кого присилають провладні кандидати, щоб грабувати і знищувати намети опозиції, хто втікає як щур і з якими документами ходять штабісти ПР з нальотами,  намагаючись незаконно вилучити офіційну продукцію ОО "Батьківщина". Хоча, тієї особи, що балотується від влади в цьому окрузі принципи норм будь-якої моральності не стосуються. Ну, а де правда вирішувати вам, шановні читачі.


А це відео знято з місця події на яку ми прибули за 40 хвилин після нападу. Міліції не було майже півтори години, швидкої також. В цьому сюжеті Максим вже перв,язаний, а до того рана була відкритою, лилася кров, зупиняли як могли.

Звичайно, ми не можемо звинувачувати когось особисто, це компетенція відповідних органів. Але ми можемо логічно прослідкувати той ланцюжок подій, що відбувалися і у 222-му окрузі столиці і зробити відповідні висновки та припущення. Ну, а час покаже... Рано чи пізно винуватці будуть покарані.

Сьогодні Об,єднані опозиційні сили в столиці впевнено перемагають представників режиму. Саме тому, вони нервують. Отже, зараз вони здатні на все. І цей страшний випадок може бути далеко не останнім. Хотів би помилятися, але на жаль...

Втім, залякати нас не вдасться, вже проходили і не раз. 

Тримаймося, єднаймося, ми обов,язково переможемо!

Разом-сила! Слава Україні!

P.S. Щиро дякуємо усім журналістам, інтернет-виданням, телеканалам, газетам, громадським діячам і просто людям, що підтримали нас у цій ситуації та допомогли надати розголос цьому жорстокому, цинічному та безпрецедентному за своєю нахабністю кримінальному злочину, що був скоєний бандитами проти члена команди Об,єднаної опозиції.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.