Брехня влади доходить до абсурду. Відео!

22 вересня 2012, 09:57
Власник сторінки
Політик
0
4123

Усвідомлюючи невідворотність своєї поразки, провладні кандидати ідуть на все.

Виборча кампанія - це конкуренція ідей, світоглядів, програм. Але тільки не для провладних кандидатів. Для них це лише черговий антизаконний процес узурпації влади, заради якого в хід ідуть усі методи - підкуп, залякування, фізичне насильство, брехня, наклеп, фальстфікація. Яскравий приклад таких дій я і хочу описати нижче, грунтуючись на фактах та неспростовних доказах. 

21 вересня 2012 року виконувач обов'язків міського голови Києва, кандидат від влади в окрузі №215 Галина Герега, використовуючи адмінресурс, проводила агітаційну зустріч у школі №39 на Лісовому масиві. На збори прийшла група журналістів, зокрема, журналіст газети ВО "Свобода" Онисія Гарай. Коли журналістка поставила запитання Г. Герезі, її охоронець напав на дівчину й почав бити; у цей час в інших журналістів вибили з рук відео- та фототехніку. Наостанок нападники викликали на підмогу загін "Беркута".

Після цього один із охоронців провладного кандидата давав пояснення міліції: він звинувачував 19-річну тендітну журналістку Онисію Гарай у тому, що вона… напала на нього з ножем (!) та хотіла пограбувати (!!!)

Але найцікавіше почалося потім. Прес-служба Гереги розповсюдила офіційну заяву, що на неї... було вчинено замах (напад журналістки з ножем)! Потім в ефірі Шустер-live про це ж сказав сам Шустер (з його слів - йому особисто про це повідомила Герега і зараз вона їде в студію). 

Я не міг просто сидіти і слухати таку феноменальну маячню та негайно відправився в студію Шустера, хоча в цей час мав бути секундантом Тягнибока на "Великій політиці". Приїхавши до Шустера, я взяв із собою відео того, що в дійсності відбулося, видзвонив Онисію Гарай (щоб вона теж негайно їхала в студію) та розказав усю ситуацію Ігорю Мірошніченку, який якраз знаходився на передачі. 

Як тільки я з"явився в кулуарах Шустера та почав давати коментарі (в ефір мене не пускали), Герега очевидно передумала їхати на ефір. Як завжди уникла публічної зустрічі зі мною. Тим більше в нас було відео, яке показувало правду і те, що її прес-служба розповсюдила наклеп та відверту маячню. А Ігор Мірошніченко щодо цієї ситуації все сказав в ефірі - відео його вситупу скоро буде.

Отже, шановні друзі, пропоную вашій увазі відеозапис "замаху" 19-річної дівчинки-журналіста на виконувача обов"язки міського голови пані Герегу, яка іде в оточенні десятка кремезних охоронців. Суть "замаху" полягала в тому, що 19-річна дівчина хотіла поцікавитися у пані Гереги, чому вона використосвує адмінресурс. У відповідь охоронці Гереги скрутили дівчинку, викликали Беркут, а потім Герега заявила, що неї напали з ножем. Ось тепер і оцініть самі колосальність та ницість брехні. Заламувати і бити 19-річну дівчину-журналістку, викликати Беркут, а потім ще і звинувачувати її в замаху! Лише за те, що насмілилася задати "небожителю" незручне питання! Це ж як треба зневажати та боятися людей!

Товариство, переходимо за посиланням та дивимося відео інциденту. Висновки робимо самі. Правда завжди перемагає. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.